1. Home
  2. Vesti
  3. Led vs Tesla Model 3 1:0 (VIDEO)
Led vs Tesla Model 3 1:0 (VIDEO)
0

Led vs Tesla Model 3 1:0 (VIDEO)

434
0
Podelite sa prijateljima:

Mada se o tome nije dovoljno diskutovalo do sada, sigurno je da su mnogi ljubitelji automobila razmišljali o tome kako se ponašaju elektromobili pri niskim temperaturama, recimo pri -3° Celzijusa.

Ovde imamo posla sa Tesla Modelom 3. Problematični američki model je pri navedenoj temperaturi imao smrznute ručke vrata. Naravno, uz odgovarajući tretman, dovedene su u funkciju.

S obzirom na to da kod vozila sa prozorima bez okvira stakla moraju da se spuste pre otvaranja vrata, došlo je do drugog problema. Ipak, ništa što fen za kosu ne može da reši.

Preklapajući spoljni retrovizori treba da se očiste od leda, tako da bi došli u operativnu poziciju. Lako? Pa, ne baš.

Ukoliko se vozilo napaja električnom energijom kada je hladno, zatvaranje vratanca punjača takođe može da predstavlja problem.

Odmrzavanje prozora i uklanjanje snega i leda takođe iziskuje nekoliko minuta. Nakon osam minuta, brisači mogu da preuzmu posao.

Dakle, ukoliko ste kupac Tesla Modela 3, nije zgoreg investirati u kvalitetan fen za kosu, pošto nije dostupan kao dodatna oprema.

 

(434)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments