1. Home
  2. Vesti
  3. Alfa Romeo neće spuštati cene u SAD zarad bolje prodaje
Alfa Romeo neće spuštati cene u SAD zarad bolje prodaje
0

Alfa Romeo neće spuštati cene u SAD zarad bolje prodaje

221
0
Podelite sa prijateljima:

Šef globalnih operacija Alfa Romea kaže da neće da „kreše“ cene da bi ostvario ciljane prodajne brojke u SAD. On čak insistira da FCA nije uopšte ni postavio dotične ciljeve, s čim se verovatno ne slaže Serđo Markione.

Odsustvo postavljanja planova nije svojstveno Ridu Biglendu, koji je ujedno i šef američke prodaje za kompletan Fiat Chrysler. Njegov fokus je na kreiranju dilerske mreže Alfa Romea i ponovno pozicioniranje marke u SAD, i to u premijum segmentu.

„Zaista, nemamo projekciju što se prodajnih brojki tiče“, rekao je Biglend. „Radimo dugoročno sa Giulijom kao i sa Stelviom, pa ćemo videti kako će sve ići i koliko ćemo automobila prodati.“

Alfa Romeo bi trebalo da ima oko 215 prodajnih salona u severnoj Americi do kraja ove godine. Trenutno ih je 184.  Oko 60 prodajnih mesta će biti u Maseratijevim objektima a ove dve marke bi kombinovano mogle da prodaju 230.000 vozila širom sveta ove godine.

(221)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments