1. Home
  2. Vesti
  3. Mitan oil postao član Udruženja naftnih kompanija Srbije
Mitan oil postao član Udruženja naftnih kompanija Srbije
0

Mitan oil postao član Udruženja naftnih kompanija Srbije

357
0
Podelite sa prijateljima:

Kompanija Mitan oil d.o.o. Beograd, vlasnik jednog od najsavremenijih skladišta za derivate nafte u zemlji postala je novi član Udruženja naftnih kompanija Srbije (UNKS).

U skladištu u Smederevu, koje je počelo sa radom 2013. godine, odnedavno, nakon prelaska u stopostotno vlasništvo Mitan oila, gotovo da je udvostručen kapacitet za smeštaj derivata nafte. Proširena je i izgrađena nova infrastruktura koja je u funkciji zaštite od požara i zaštite životne sredine, a prvobitni rezervoarski prostor od 25.000 m3 , od pre nedelju dana je uvećan za četiri nova rezervoara, kapaciteta od po 5.000 m 3 .

Udruženje naftnih kompanija Srbije sada broji deset članova, respektabilnih eneregetskih subjekata na domaćem tržištu. Punopravni članovi su kompanije: Lukoil Srbija, OMV Srbija, EKO Serbia, MOL Serbia, Naftachem, Standard gas, Euro petrol i Euro gas, VML Energy i Mitan oil, dok je Naftna idustrija Srbije u statusu posmatrača. Od samog osnivanja, aktivnosti UNKS-a su usmerene ka unapređenju uslova poslovanja na srpskom tržištu nafte i derivata nafte, kako bi ravnopravno tržišno nadmetanje, oslobođeno nepotrebnih opterećenja bilo osnovni pokretač razvoja, što je u interesu i potrošača i države i samih članova Udruženja.

(357)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments