1. Home
  2. Vesti
  3. Preuzimanje automobila osvojenih u trećem kolu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“
Preuzimanje automobila osvojenih u trećem kolu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“
0

Preuzimanje automobila osvojenih u trećem kolu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

133
0
Podelite sa prijateljima:

Obaveštavamo vas da će u sklopu 53. Salona automobila biti organizovana svečana primopredaji osam vozila „fijat 500l“ srećnim dobitnicima iz trećeg kola nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

Svečanosti će prisustvovati i državni sekretar Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Željko Ožegović, koji će tom prilikom uručiti ključeve automobila dobitnicima.

Primopredaji će prisustvovati i predstavnici Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije i Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj.

Svečanost počinje u subotu, 1. aprila, u 11.30 časova, na štandu Fijata u hali 4 Beogradskog sajma.

 

Press služba Beogradskog sajma

 

(133)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments