1. Home
  2. Vesti
  3. Poznate cene novog Audija Q5 u Španiji
Poznate cene novog Audija Q5 u Španiji
1

Poznate cene novog Audija Q5 u Španiji

43
1
Podelite sa prijateljima:

Treća generacija popularnog Audijevog SUV-a polako pristiže. Novi Q5 izbija na scenu pun važnih novih karakteristika. Odlikuje ga obnovljeni spoljašnji dizajn, proširena tehnološka oprema i efikasniji nego ikada opseg mehanike. Pored toga, zasnovan je na novoj platformi PPC.

Proizvodiće se u Sjedinjenim Meksičkim Državama. Tačnije, u objektima Audija koji se nalaze u San Hose Čiapi. Novi Q5 već ima poznate cene u Španiji. Konfigurator je otvoren. Stoga su otkriveni detalji ponude predložene za špansko tržište.

Audi je strukturirao novu liniju Q5 u nivoe opreme Advanced, S line i Black line. Pored toga, kruna asortimana u pogledu sportskog karaktera i ekskluzivnosti jeste novi Audi SQ5. U tabeli ispod su predstavljene cene, a koga zanima spisak opreme može lako pronaći na zvaničnim sajtovima ingolštatsko-nekarsumske marke.

Motor/Oprema Advanced S line Black line SQ5
2.0 TFSI 204 S tronic 61.600 € 64.500 € 70.000 €
2.0 TFSI 204 S tronic quattro 63.900 € 66.800 € 75.180 €
2.0 TDI 204 S tronic quattro 65.250 € 68.150 € 76,580 €
3.0 V6 TFSI 367 S tronic quattro 95.970 €

Što se mehanike tiče, novi Q5 počinje svoju komercijalnu avanturu sa malim, ali zanimljivim izborom motora. Dostupan je sa benzinskim i dizel motorima.

Za vozače koji vole benzin, dostupan je četvorocilindrični motor 2.0 TFSI sa 204 KS. Uparen je sa sedmostepenim automatskim menjačem S tronic sa dvostrukom spojnicom i može se izabrati sa pogonom na prednje točkove ili pogonom na sva četiri točka quattro.

Ko tokom cele godine prelazi veliku kilometražu, više će biti zainteresovan za Audijev četvorocilindrični dizel motor 2.0 TDI sa 204 KS. Takođe je uparen sa S tronicom i, u ovom slučaju, dostupan je samo uz quattro. Oba motora imaju Audijevu novu tehnologiju blagog hibrida – 48-voltni sistem MHEV plus i baterija LFP od 1,7 kWh nude viši nivo efikasnosti.

SQ5 je na vrhu ponude sa trolitarskim benzinskim motorom TFSI V6 sa 367 KS i 550 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Kombinovan je sa sedmostepenim automatskim menjačem S tronic sa dvostrukom spojnicom i quattrom.

AutoRepublika

(43)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

MHEV sa baterijom od 1,7 kWh?
Svaka im čast.