1. Home
  2. Vesti
  3. BMW potvrdio učešće na predstojećem Salonu automobila u Minhenu
BMW potvrdio učešće na predstojećem Salonu automobila u Minhenu
0

BMW potvrdio učešće na predstojećem Salonu automobila u Minhenu

169
0
Podelite sa prijateljima:

Bilo bi suludo da BMW izostane sa događaja koji se odvija u njegovom matičnom gradu.

Posle sedam decenija održavanja IAA manifestacije u Frankfurtu na Majni, došlo je vreme za promene i novi dom je prestonica Bavarske. Ovogodišnji, prvi Salon automobila u Minhenu, trajaće šest dana od 7. septembra do 12. dana istog meseca.

BMW najavljuje da će biti najveći izlagač na čitavom auto-salonu, te da će u centar zbivanja na njegovim štandovima biti stavljena transformacija industrije i akcenat će biti na elektrifikaciji.

Bavarska marka predstaviće uživo tamošnjim posetiocima tri modela: i4, iX kao i konceptualni i Hydrogen Next. BMW Motorrad će takođe učestvovati na ovom događaju i imaće tri debija, uključujući serijski električni skuter CE-04, kao i dva konceptualna modela.

Naravno, BMW grupa biće zastupljena u potpunosti na Salonu automobila u Minhenu, pa će tako i Mini izlagati. Očekuje se da će britanska marka predstaviti koncept Urbanaut, koji bi trebalo da predstavlja uvid u električnu budućnost Minija.

Manifestacija u Minhenu biće prvi veliki auto-salon koji će se održati u Evropi još od prošlogodišnjeg otkazivanja ženevskog izdanja. Ipak, nisu sve kompanije podjednako zainteresovanje za izlaganje.

Stellantis je već potvrdio da nije od njegovih brendova neće biti prisutan na minhenskom auto-salonu, a izostanak Opela posebno je zaboleo tamošnju automobilsku javnost.

AutoRepublika 

(169)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments