1. Home
  2. Vesti
  3. Kraj za Alfa Romeo MiTo
Kraj za Alfa Romeo MiTo
0

Kraj za Alfa Romeo MiTo

1.53K
0
Podelite sa prijateljima:

Razgovarajući sa novinarima na marginama Salona automobila u Ženevi, Serđo Markione potvrdio je da je nerealno praviti novu generaciju modela MiTo.

Šef FCA ipak smatra da bi MiTo mogao produžiti svoj život u drugoj karoserijskoj formi, te da pređe među krosovere. „MiTo u ovom obliku neće imati novu generaciju, ali je ideja o SUV modelu te veličine vrlo interesantna i primamljiva za nas. Pritom, treba imati u vidu da je tržište za automobile B segmenta sa dvoje vrata sve manje i manje“ rekao je Markione.

Jedan od čelnika Alfa Romea, Rid Bajglend, potvrdio je da je budućnost za MiTo u najmanju ruku neizvesna. „MiTo i Giulietta su modeli namenjeni evropskom tržištu. U ovom trenutku akcenat za Alfa Romeo je globalni povratak, tako da je budućnost ova dva automobila još uvek neizvesna“ kazao je Bajglend.

„Gulietta i MiTo su dobri automobili, ali nisu na nivou kao Stelvio i Giulia. Oni zajedno sa modelom 4C trenutno čine stub Alfa Romea“ rekao je novinarima Rid Bajglend.

Alfa Romeo će se u budućnosti još više fokusirati na SUV segment, a prema rečima Bajglenda u narednih nekoliko godina plasiraće više SUV modela.

(1531)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments