1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Nemci bi da tjuniraju Daciju Duster
Nemci bi da tjuniraju Daciju Duster

Nemci bi da tjuniraju Daciju Duster

43
1
Podelite sa prijateljima:

Nemački distributer i tjuner Carpoint priprema posebno agresivne dodatke karoseriji za novu Daciju Duster. Prodavaće ih kao rezervne delove uz nova pripremljena vozila.

Nemački distributer automobila specijalizovan za marku Dacia, Carpoint ima posebnost u tome što je razvio aktivnosti pripreme i prilagođavanja oko Dustera. Pošto je nedavno plasirana na tržište nova, treća generaciju rumunskog SUV-a, već radi na karoseriji za njega. Prema ilustracijama koje je objavila firma, SUV će poprimiti veoma agresivan izgled.

Koristeći prednost novog ugaonog stila Dacije Dustera, Carpoint je za njega pripremio neke oštro isečene komade. Predstavljeni komplet uključuje (lažni?) izbočeni usis za vazduh na haubi, produžetke za krila, produžetak krovnog spojlera, kao i istaknute suknjce napred, pozadi i sa strane. Sve je izrađeno u crnoj boji u kontrastu sa dominantnom bojom ako je drugačija. Crveni detalji mogu dodati više olakšanja u određenim konfiguracijama. Smanjen klirens i crne felne velikog prečnika upotpunjuju izgled.

Carpoint bi takođe mogao da ponudi osnovnu mehaničku pripremu za novi Duster, kao što je već slučaj za prethodni, putem reprogramiranja i promene izduvnog sistema. Kompanija kaže da još uvek neobjavljuje neke elemente tretmana koji rezerviše za vozilo. Na tržištu će se naći modifikovani Dusteri, kao i kompleti za kupce koji već poseduju model.

Cene ovih artikala još nisu saopštene.

AutoRepublika

(43)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Bolje mi ovo izgleda nego M Performance dodaci za BMW.
Samo, kako je Nemcima „krenulo“, većina uskoro neće imati ni za običan Sandero, a ne za ovako dorađen Duster.