1. Home
  2. Vesti
  3. Volvo pustio da predpremijerno „procure“ fotografije restilizovanog krosovera XC90-a
Volvo pustio da predpremijerno „procure“ fotografije restilizovanog krosovera XC90-a
2

Volvo pustio da predpremijerno „procure“ fotografije restilizovanog krosovera XC90-a

678
2
Podelite sa prijateljima:

Na internetu su se, čudnog li čuda, pre premijere zakazane za 4. septembar, pojavile prve blago zamućene fotografije osveženog krosovera iz game Volvoa. Radi se o izdignutom porodičnom sedmosedu s oznakom XC90, a koji će doneti tehnološka unapređenja u enterijeru i osveženi. moderniji dizajn.

Fotografije noviteta su obelodanjene pre vremena (a zapravo u planirano vreme – pre premijere) od strane poslovično „nepouzdanih“ Švajcaraca iz firme Volvo Car Switzerland.

Elem, kao što se da videti na slikama, Volvo XC90 je dobio čistiji, moderniji dizajn u ovoj rundi inoviranja, pa tako stilske promene uključuju novu i širu masku hladnjaka taze stila, ali je po sredini i dalje postavljen veliki bedž skandinavske marke. Svetlosni potpis u farovima, onaj koji opisuju kao Torov čekić, sada postaje oštriji no ranije, dok su sami farovi nešto tanji. Preoblikovan je odbojnik na prednjem kraju švedskog SUV-a.

Čini se da zadnji deo XC90-a nije pretrpeo nikakve veće promene, ali slike koje su procurile pokazuju da će unutrašnjost imati novu kontrolnu tablu koja uključuje veći centralni ekran osetljiv na dodir. Njega pokreće Volvoov najnoviji operativni softver koji je utemeljen na Googleovoj postavci. Obruč upravljača i stil čeone ploče su takođe izmenjeni, ali će osveženi XC90 i dalje donositi nekoliko analognih prekidača i rotacioni taster za regulaciju jačine zvuka muzičkog uređaja.

Novi Volvo XC90 će se prodavati isključivo kao hibrid. Očekuje se da će opstati pogonski sklop koji se krije pod oznakom T8, što znači da je u pitanju plug-in hibrid. Kao takav integriše dvolitarski i četvorocilindarski turbobenzinski motor i električni agregat. Instalirana baterija pruža kapacitet od 19 kWh.

Postavka podrazumeva i prenos pogonske sile na točkove obe osovine i moć pogonskog sklopa koja prevazilazi 450 konjskih snaga. Domet u bešumnom režimu vožnje je blizak koti od 75 kilometara. Elem, sačekajmo koji dan pa ćemo proveriti verodostojnost ove najave.

AutoRepublika

(678)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Samo jedan pogonski sklop u ponudi ?
Jak mi premijum.

Peja

Inace starter generator za njega se proizvodi u ZF Pančevo