1. Home
  2. Life
  3. Tesla je smislio dušek za Model Y i odmah je rasprodat
Tesla je smislio dušek za Model Y i odmah je rasprodat
2

Tesla je smislio dušek za Model Y i odmah je rasprodat

137
2
Podelite sa prijateljima:

Novi dušek na naduvavanje, specijalno oblikovan za električni krosover Tesla Model Y, obećava visok komfor i lako se sklapa u prtljažnik. Ali problem je u tome što neće biti tako lako dobiti ga.

Vlasnici električnog krosovera Tesle Modela Y koji žele da uživaju u kampovanju u prirodi ili da učine prijatnijim čekanje na punjač dobijaju novu opciju da im boravak u automobilu čini prijatnijim. Proizvođač automobila objavio je novi dodatak u svojoj severnoameričkoj internet prodavnici, a to je dušek na naduvavanje.

U poređenju sa univerzalnim vazdušnim dušecima, ovaj je specijalno napravljen prema obliku kabine Modela Y sa preklopljenim sedištima i uklapa se u verziju modela sa pet i sedam sedišta. Dušek je napravljen od poliestera i sadrži 7,6 cm visok sloj guste pene za dodatnu udobnost.

Dušek uključuje električni kompresor na naduvavanje koji obećava brzo naduvavanje, komplet za popravku i praktičnu torbu za nošenje u kojoj se sklopljeni dušek rasklopljenih dimenzija 1.910 x 1.300 x 80 mm lako uklapa u odeljak ispod poda prtljažnika.

Tesla je dušek procenio na 225 dolara, ali je već rasprodat u internet prodavnici marke. Pored toga, ovaj proizvođač trenutno novi dodatak nudi samo na tržištu Severne Amerike, a nije jasno da li planira i za druga tržišta.

AutoRepublika

(137)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Bungi

Napravice Kinezi kopiju najkasnije za mjesec dana.Moci ces da ga kupis na Alibabi 5 puta jeftinije.

s mile

I to za sve modele koji mogu da imaju ravan pod. Neki koji se meni sviđaju…OPel Meriva B, Kia Venga, IX20 itd…što je zapravo odlična ideja…