1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. E klasa u Brabusovom izvođenju ubrzava poput rakete (VIDEO)
E klasa u Brabusovom izvođenju ubrzava poput rakete (VIDEO)

E klasa u Brabusovom izvođenju ubrzava poput rakete (VIDEO)

945
0
Podelite sa prijateljima:

Brabus je Mercedes-AMG-u E63 S dao još više „vatre“.

Čuvena nemačka tjunerska kuća, specijalizovana za AMG modele, rešava probleme svih onih kojima snage iz Afalterbaha nije dovoljno. Razvijajući ideju u poslednjih 40 godina, Brabus je značajno podigao granice performansi, komfora i ekskluzivnosti.

Bilo da želite specifične komponente ili kompletan automobil, Brabus je tu da vam ispuni želje.

Model o kojem je reč u video klipu je Brabus 800, baziran na Mercedes-AMG E63 S limuzini. Dakle, E klasa je poznata kao praktičan, udoban i sjajan svakodnevni automobil. Ipak, Brabusova vizija je usmerena ka 800 konja (uz 1.000 Nm), tako da su u skladu s tim prisutni veliki usisni otvori, obilje ugljeničnih vlakana i naplaci od 21 cola. Tu je i performantni izduvni sistem, elektronski kontrolisan za „civilizovaniju eksploataciju“.

Motor je naravno 4,0-litarski twin-turbo V8 a pogon na sve točkove. Ovaj pogonski sklop je sposoban da „ispuca“ Brabus 800 do „stotke“ za 3,2 sekunde, dok do 200 km/h dolazi za ispod 10 sekundi. Pri punom gasu, na 3. kilometru, Brabus 800 dolazi do 336,5 km/h, uz još nešto „daha“, za koji dodatni km/h. Naravno, sve ovo ne bi bilo izvodivo bez deaktiviranja limitera brzine.

Pogledajte video.

AutoRepublika

(945)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments