1. Home
  2. Vesti
  3. Skočio na krilo aviona i tražio besplatnu „vožnju“ (VIDEO)
Skočio na krilo aviona i tražio besplatnu „vožnju“ (VIDEO)
0

Skočio na krilo aviona i tražio besplatnu „vožnju“ (VIDEO)

286
0
Podelite sa prijateljima:

Da li je ovo „kralj“ svih auto-stopera? Verovatno nije, jer je umesto automobila pokušao da „uhvati“ avion, i to u pokretu.

Događaj se desio pre par dana. Reč je o Boeingu 737 u vlasništvu Azman Aira, na Murtala Muhamed međunarodnom aerodromu u Lagosu, u Nigeriji. U priloženom video klipu može da se vidi čovek koji se najpre popeo, a zatim koračao po krilu aviona, dok su putnici u panici tražili da se otvore vrata za evakuaciju.

Naravno, suvišno je reći da je klip vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama.

Identitet muškarca nije javno objavljen ali se on nalazi u pritvoru. Svoj „kaskaderski“ nastup je izveo jednostavno došetavši do aviona koji se pripremao za uzletanje.

Kada je pilot uvideo da čovek neće napustiti lice mesta, preko radio veze je obavestio aerodrom i isključio motore, obustavivši poletanje. To je uradio kada se „kaskader“ popeo na krilo a zatim lupao na vrata, vičući da ga puste u kabinu. Čovek verovatno nije imao novca za kartu, pa je ovo bio „alternativni“ način.

Pretpostavlja se da je jednostavno želeo da ga avion „odbaci“ van Lagosa, ali to tek treba da bude zvanično potvrđeno.

„Lice je u pritvoru i pod istragom je“, saopštili su nigerijski aerodromski organi. „Incident nije odložio let ka Port Harkortu u delti Nigera. Ipak, putnici i članovi posade su morali još jednom na bezbednosno čekiranje.“

Na svu sreću, avio-stoper nije povređen, ali je sve moglo da se završi prilično drugačije po njega da ga pilot nije na vreme uočio.

AutoRepublika

(286)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments