1. Home
  2. Vesti
  3. Daimler otvara još jedan razvojni centar u Kini
Daimler otvara još jedan razvojni centar u Kini
0

Daimler otvara još jedan razvojni centar u Kini

106
0
Podelite sa prijateljima:

Nemački Daimler planira otvaranje još jednog razvojnog centra u Kini kako bi unapredio i olakšao stvaranje vozila za to tržište. 

Ovaj proizvođač navodi da će investirati u pomenuti centar oko 160 miliona američkih dolara, a trenutno se traži lokacija u Pekingu. Zahtev Nemaca je da pozicija ovog ispitnog lokaliteta ne bude daleko od njihove fabrike vozila i motora koja već funkcioniše u Pekingu.

Daimler već ima jedan opitni centar u Kini koji je uspostavljen 2014. godine. Očigledno je da potrebe kineskog tržišta traže više ovakvih poduhvata, te nemački gigant mora odgovoriti hitro na aktuelnu situaciju.

Kina je inače zemlja koja je ujedno najveće tržište za sam Daimler. „Nastavićemo da istražujemo dalje mogućnosti za rast u Kini, stoga ćemo nastaviti i sa investiranjem u toj državi“, rekao je Hubert Troska, šef razvoja operacija u najmnogoljudnijoj državi na svetu.

 

(106)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments