1. Home
  2. Vesti
  3. Delta Automoto i Delta Motors najavili izložbeni program za BG CAR SHOW 2018.
Delta Automoto i Delta Motors najavili izložbeni program za BG CAR SHOW 2018.
0

Delta Automoto i Delta Motors najavili izložbeni program za BG CAR SHOW 2018.

430
0
Podelite sa prijateljima:

Danas smo u prijatnoj atmosferi u Vinariji Šapat uživali u sjajnom ambijentu i BMW-u X2 bez maske. Ujedno, na konferenciji za medije, Delta Motors i Delta Automoto su predstavili svoje planove za BG CAR SHOW 2018. Uz to, evo i korisnih informacija u vezi sa markama koje Delta ima u ponudi.

BMW i MINI

Godinu 2017. obeležio je porast u prodaji od 26% kod BMW modela, a 36% kod MINI modela. Delta Motors imao je najznačajniji sajamski nastup do sada. U posebnoj BMW hali, na 2500 m2, bilo je izloženo preko 30 BMW i MINI modela. Po prvi put svoj nastup u Beogradu imao je i Rolls-Royce. Delta Motors je u 2017. potpisao novi ugovor za hibridna i BMW i vozila. Uveden je BMW Service Inclusive (BSI) i MINI Service Inclusive (MSI) benefit za klijente kao standard. Paket usluga BSI podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od pet godina ili do pređenih 100.000 km, a MSI paket usluga koji podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od četiri godine odnosno pređenih 60.000 km . Prethodne godine počeo je sa radom BMW Servis 6+, prvi ovlašćeni servis za starija BMW i MINI vozila u jugoistočnoj Evropi, za nepunih godinu dana rada imao je preko 900 radnih naloga, a 74% klijenata prvi put je bilo u ovlašćenom servisu.

Najprodavaniji modeli automobila u 2017. bili su BMW Serije 5 sa 182 prodate jedinice i BMW X3 sa 112 jedinica. Predstavljen je i novi model MINI Countryman – kompaktni SUV u premijum klasi koji je činio 47% prodaje MINI modela u 2017.

Kada su motocikli u pitanju, prodato je više od 130 jedinica, dok je najprodavaniji među njima BMW 1200GS Adventure.

Prethodne godine BMW je osvojio različite prestižne nagrade od kojih izdvajamo nagradu „Zlatni Auto“ koju dodeljuje časopis Auto Bild za BMW Serije 4. U kategoriji Zeleni automobil nagrađen je BMW i8, dok je BMW Serije 4 nagrađen i u kategoriji Limuzina. Kompanija Delta Motors je, takođe, dobitnik Grand prix nagrade za poboljšanje celokupnog sajamskog nastupa koju dodeljuje Beogradski sajam.

Pored nagrada, možemo se pohvaliti donacijama – u martu 2017. godine Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu donirano je, kao nastavno sredstvo, motorno vozilo BMW Serije 6, model 650i kabriolet. A u decembru 2017. usledila je donacija najsavremenijeg tipa karoserije BMW Serije 7 Tehničkoj školi GSP, za praktičnu nastavu učenika. Karoserija je napravljena od različitih vrsta čelika, aluminijuma i CFRP (plastika ojačana ugljeničnim vlaknima).

Godina 2018. će biti godina X modela. Pored prvog ikada BMW X2, očekuju nas novi BMW X4 i X5. Zatim BMW Serije 8, BMW i8 Roadster, BMW Z4, kao i restilizovani modeli BMW Serije 1, 2 i 3.

Kada su motocikli u pitanju, ove godine stižu novi modeli BMW F 750 GS i F 850 GS.

Na ovogodišnjem sajmu automobila BG Car Show – biće predstavljena kompletna gama BMW limuzina i X modela. Zvezda štanda biće trendseter BMW X2, potpuno nesvakidašnji model BMW game. Zatim, biće izloženi modeli BMW X4 i X5 koji dolaze sa uštedom do čak 18.000 €. Biće predstavljen i BMW i3 u Melbourne red boji, po prvi put dostupnoj za ovaj električni automobil.

Kada su MINI modeli u pitanju novi vizuelni identitet brenda biće predstavljen u restilizovanim MINI hatch modelima Cabrio i JCW, dok će klijenti koji se opredele za kupovinu MINI Countryman modela mogu očekivati posebne finansijske pogodnosti.

Na Sajmu će, naravno, biti i iznenađenja – 2 modela koje će publika u Srbiji imati prvi put priliku da vidi.

U saradnji sa BMW Finance Services, u pripremi su posebni uslovi finansiranja i kamate za sajam.

Što se motocikala tiče, očekuju nas premijere BMW K 1600 B i BMW G 310 GS, a posebnu pažnju skrenuli bismo i na BMW F 750 GS i BMW F 850 GS.

Honda

Delta Automoto je u 2017. ostvario porast prodaje novih vozila odnosu na 2016. od  5%, najprodavaniji model bila je Honda CR-V, koji čini više od 50% prodaje, dok je najprodavaniji motocikl bio NC 750 X. Godinu za nama obeležio je zapažen nastup na međunarodnom sajmu automobila, na kojem je premijerno predstavljen novi model Civica, kao i Hondin superautomobil NSX.

U 2018. kada su noviteti u pitanju, očekuje nas Civic model sa dizel agregatom, zatim, početkom jeseni, novi model CR-V, a u istom periodu stiže i restilizovani HR-V model. Očekuje nas i promocija tri nova modela Honda motocikala: Honda Gold Wing, Honda Africa Twin – Special Edition, Honda Forza NSS 300.

Na beogradskom sajmu automobila, Honda će i ove godine nastupiti u Hali 1. Po prvi put na Sajmu u Beogradu biće prikazan Civic TYPE R 2.0 GT, a uz njega će Civic gama biti upotpunjena modelima Civic hatchback sa 1.0 i 1.5 turbo agregatima. Pored Civica, biće izloženi i modeli CR-V i HR-V.

Kada je o motociklima reč, premijerno će na sajmu biti prikazan Africa Twin Adventure Sports CRF 1000 T2 uz ostale modele: HONDA X ADV 750, HONDA NC 750 XA, HONDA SH 300, HONDA Fireblade SP1, CBR1000 RR SP1, HONDA CB 500XA i HONDA Forza 125cc NSS 125A.

(430)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments