1. Home
  2. Vesti
  3. Osmogodišnja garancija Peugeot Allure Care u septembru će važiti i za sve termičke i hibridne modele
Osmogodišnja garancija Peugeot Allure Care u septembru će važiti i za sve termičke i hibridne modele
5

Osmogodišnja garancija Peugeot Allure Care u septembru će važiti i za sve termičke i hibridne modele

292
5
Podelite sa prijateljima:

Nakon što je početkom godine uveo garanciju Allure Care na svoja električna vozila, Peugeot proširuje pokrivenost na osam godina ili 160.000 km na termičke, hibridne i plug-in hibridne modele. Međutim, ova promotivna ponuda važi samo u devetom mesecu.

Pružanje „oružja“ za sigurnost kupcima zabrinutim za pouzdanost motora 1.2 PureTech je Peugeotova ambicija za početak školske 2024. godine. U septembru, proizvođač „lavova“ svojim kupcima nudi garanciju Allure Care na čitav asortiman (osim Riftera i Travellera). Ova promotivna operacija se odvija u isto vreme kada i ona koja se sastoji od uklanjanja imena PureTech, o čemu pisasmo. Novi kupci koji kupe novo termičko, mild hibridno i plug-in hibridno vozilo do 30. septembra imaju koristi od proširenja pokrivenosti na osam godina ili 160.000 km.

Ovaj program se odnosi na 208, 2008, 308, 408, 508, 3008 i 5008. Ovo dvogodišnje produženje garancije proizvođača može se produžiti na dodatnih šest godina u granicama od 160.000 km. To uključuje zamenu ili popravku neispravnih mehaničkih, električnih ili elektronskih delova koji ne dozvoljavaju normalno korišćenje vozila. To znači da program ne uključuje zamenu delova koji se troše, kao što su filteri, kočione pločice i diskovi, obloge, varovi, sajle, točkovi, gume, felne i drugi kaiševi ili tečnosti. Takođe se ne primenjuje u slučaju potapanja, prirodne katastrofe, vandalizma, imobilizacije od strane policije, nesreće, požara ili krađe.

Vlasnik mora održavati svoje vozilo u mreži Peugeota i osigurati da se pridržava preporuka proizvođača kako bi koristio ovaj program tokom čitavog trajanja ugovora. Intervencija će tada biti „u potpunosti pokrivena“, ali troškovi izvršenih popravki ne smeju da pređu tržišnu vrednost vozila ili novu nabavnu cenu. U tom slučaju će se od vlasnika tražiti da plati razliku. Takođe treba imati na umu da sve greške koje su postojale pre izvođenja radova i nastale trideset dana nakon održavanja neće biti uzete u obzir u garanciji. Međutim, ako su svi ovi gore navedeni kriterijumi ispunjeni, program će se automatski obnoviti do sledeće posete. Tada će se završiti na prvom od dva istekla roka.

AutoRepublika

(292)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Na sajtu Pežoa za Srbiju ne nađoh ništa o ovoj kratkotrajnoj promotivnoj ponudi.

MRN

Da, nema na sajtu za Srbiju ništa ni na temu eventualnog produženja garancije za postojeće 1,2 T motore.
Pri čemu se u raznim tekstovima ( ino porekla) po netu pominje to produženje. A da li važi i za Srbiju, ko to zna …

S mile

Skrate period zamene ulja, produze garanciju i dobiju puno para. Jer ce mnogi zeleti da zadrze garanciju, i odrzavati u ovl servisu auto.

Genijalna ideja 😁

MRN

Šta misliš zašto Toyota „besplatno“ nudi produženu Relax garanciju, koja može da traje najduže do 10 godina ili do 200.000 km ?