1. Home
  2. Video
  3. Finac iz nezadovoljstva razneo Teslin Model S sa 30 kilograma dinamita! (VIDEO)
Finac iz nezadovoljstva razneo Teslin Model S sa 30 kilograma dinamita! (VIDEO)
19

Finac iz nezadovoljstva razneo Teslin Model S sa 30 kilograma dinamita! (VIDEO)

26.50K
19
Podelite sa prijateljima:

Model S ga je očito mnogo razočarao… 

Tuomas Katainen, vlasnik Tesline limuzine iz Finske, privukao je pažnju javnosti uništavanjem sopstvenog vozila. On se na taj korak rešio zbog opšteg razočaranosti pomenutim automobilom ali i brendom.

Nakon inicijalnog lepog perioda sa električnim sedanom, Katainen je počeo da dobija razna obaveštenja u vidu upozorenja na instrumentalnoj tabli. Stoga je rešio da pošalje svoj Model S u ovlašćeni servis kako bi se problemi rešili. Nakon što je automobil proveo mesec dana u servisu, dobio je obaveštenje od Tesle da je problem moguće ukloniti samo zamenom baterija!

Ovakav potez koštao bi Katainen najmanje 20.000 evra, što Finac, naravno, nije bio spreman da plati. Ovde vredi istaći da je reč o polovnom automobilu, koji je proizveden 2013. godine, a Katainena je dobro služio celih 1.500 kilometara.

Ekipa koja je raznela berlinu sa 30 kilograma dinamita čak je postavila i lutku koja predstavlja Ilona Maska u Model S. Kako je izgledala eksplozicija (pre)cenjenog automobila pogledajte ispod:

 

(26501)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

19 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
branilo

„Значи то је решење за батеријска возила … разнесеш га и нема проблема са само – запаљивaњем“ 🔥🔥🔥

Pomponije

Pljačkaši, 20.000 evra za nove baterije. Znači to mu je životni vek, celih osam godina…

U pravu je naš Iznogud, jebli ih ih dildaći…

Iznogud Časni

nego !

Balkanboj

Bolje i tako nego da zaglavi „akcelerator“, tzv. pedala gasa pa da pogazi ljude kao Tesla u Fr.

Plakaćete, i ti ćeš plakati, svi ćete plakati za dizelom i benzinom.

Iznogud Časni

Plakaćete, i ti ćeš plakati, svi ćete plakati za dizelom i benzinom.

5+

Bolje i tako nego da zaglavi „akcelerator“, tzv. pedala gasa pa da pogazi ljude kao Tesla u Fr.

Ne znam za ovo, sta je bilo?

Balkanboj

Malo se Tesla 3 otela kontroli, nije reagovao na kočnice. Jako loš bilans, velika nesreća.

https://automobili.hr/novosti/tesla/nakon-teske-nesrece-privremeno-parkirane-pariske-tesle-taksi

Iznogud Časni

U jebote

Marko

Prešao samo 178.000, originalna kilometraža, nov, nov, nov

Iznogud Časni

Malo je 30….kila

Iznogud Časni

Sto rece Djuro u Nadrealistima, Jao Hamo, vid mu face, bas je olicenje ljepote i inteligencije (kupio je dildu). Vjerujem da je vise zaradio na pregledu ovog videa neg da je popravio teslu.
Doduse, svaki dildo treba ovako da zavrsi, da je Musa tu, on bi otvorio firmu za lansiranje dilda…samo za vas sa 30kila dinamita i sve u 4k.
Ne rece li neko da baterije traju 3 miliona godina kod tesle i da se nikad ne prazne, a ako se prazne kostaju 1 dolar?
😀

BB

Pa zar nije i sam Mask lansirao dildu u svemir? https://youtu.be/msn7xbfEHoA

Renault Terminator

Hebo mu je kevu.

YugoFlorida

Kapa dole za čoveka. J**ali ih dildoi.

Bungi

Neko ili bolje rečeno neki(više njih) sa jednim vozilom prevale i više od 1000000 kilometara za nekih 8 godina.Kupiš takav polovan auto kome je duša izvađena i onda ti je neko kriv što su te preveslali.?Kriv ti je proizvođač što nije napravio vječan auto.? I kao da nisi ispao dovoljno glup i naivan samom kupovinom takve rage još ga razneseš eksplozivom.??? Djela govore više od hiljdu riječi.

Iznogud Časni

Ovaj ima samo 1500 km?! Ne vidjeh ja ukupnu km. 8 god ili manje trajala baterija a naj nas je Bojan uvjeravao da ti traje čitav život da košta 1€ kad se mora mijenjat i da se mijenja za 2 sekunde pljug AND pljej…maljo morgen

Hogar

Čist antimarketing.Zar nije mogao da ga zapali benzinom i da ga ne košta maltene ništa.Ovako cela ova ekipa angažovana pa plus i helihopter.Jos bi ga nakraj tužio za zagađenje životne sredine.

Iznogud Časni

Rekoh ja, nije lik bas oličenje inteligencije.

Iznogud Časni

Kad su nas ovdje neki pokušali uvjerit da baterija kod Tesle košta 100€ i da se mijenjaju segmentalno a istina izadje uvijek na vidjelo, 20 000 € kao u volva.

MrCrow

Kad se raspao, meni je izgledao kao prosuta kofa fekalija.. jer to i jeste.