1. Home
  2. Vesti
  3. Prve zvanične fotografije nove Acure/Honde Integre
Prve zvanične fotografije nove Acure/Honde Integre
0

Prve zvanične fotografije nove Acure/Honde Integre

589
0
Podelite sa prijateljima:

Još pre par meseci Hondina premijum divizija Acura je najavila da će se model Integra vratiti na američko tržište. O tome smo i detaljno pisali, što možete da pročitate ovde, a istovremeno ćemo spomenuti da se ovo ime koristi i u Kini na potpuno drugačijem modelu sa Hondinom značkom.

Prvi Acurin model je originalno debitovao još 1986. godine i tokom narednih nekoliko decenija uživao u velikom ugledu, posebno u kupe konfiguraciji i sa nekim od moćnijih atmosferskih motora. Mnogi su se uplašili da će japanski proizvođač vozila ukaljati ovo ime tako što će ga staviti na neki krosover, a postojale su i šanse da bi Acura mogla da napravi sportski kupe u rangu Nissana Z i Toyote Supre.

Sudeći prema najnovijim slikama koje je Hondina premijum divizija postavila na društvenu mrežu Instagram, niti jedna od te dve priče nije istinita. Naime, Integra će biti sportska limuzina sa niskim i produženim krovom (ono što se danas popularno zove „kupe sa četvoro vrata“) i sasvim sigurno je manjih dimenzija nego što je to sadašnji model TLX.

Ranije predstavljena fotografija nam je pokazala da će prednji deo pratiti sadašnju dizajnersku školu brenda, ali mnogi mediji se slažu da zadnji deo veoma liči na čuveni korejski kupe Hyundai Genesis. Daleko od toga da je takav podatak mana noviteta, mada smo svakako očekivali da će Integra imati više svoj identitet.

Ostatak informacija je još uvek nepoznat pošto se premijera očekuje tek naredne godine. Acura u svojoj ponudi ima bogatu listu benzinaca sa četiri i šest cilindara i to u atmosferskoj i turbo konfiguraciji, ali ne treba biti previše optimističan i očekivati manuelni menjač.

Sasvim je sigurno da će pogon biti na prednje točkove uz opcionu alternativu na sva četiri točka. Bilo kako bilo, kako informacije budu postajale dostupne, tako ćemo ih i mi prenositi, a za sada možemo reći da ono što smo videli svakako deluje obećavajuće.

AutoRepublika

(589)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments