1. Home
  2. Video
  3. Mercedes W201 190D u jurišu do maksimalne brzine! (VIDEO)
Mercedes W201 190D u jurišu do maksimalne brzine! (VIDEO)
8

Mercedes W201 190D u jurišu do maksimalne brzine! (VIDEO)

11.56K
8
Podelite sa prijateljima:

Legenda nemačke automobilske industrije i dalje krstari brojnim svetskim putevima. No, kako će se pokazati u ovom testu maksimalne brzine?!

Ovaj snimak koji će mnogima evocirati slatke uspomene na ovaj fantastični automobil priredio je nemački YouTube kanal TopSpeedGermany. Konkretan primerak Mercedesa W201 190D je iz 1988. godine i prema onome štose da videti na snimku, očigledno je da je u odličnom stanju.

Za one koji ne poznaju W201 u ovom izdanju ga je pogonio dizel dvolitarski agregat koji je razvijao skromnih 72 ks. No, uprkos starosti od 32 godine, ovaj Mercedes je i dalje u stanju da dostigne svoju maksimalnu brzinu od 180 km/h!

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

(11560)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

8 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Lepo vreme beše … Vozio sam ovu mečku. A i on lep bio, sve sa onim svojim asimetričnim spoljnim retrovizorima.

hercegovac

Један дан ми се рационалнијим избором чини узети 308 стар 5 година, а други дан Ц класа стара 10 година, за исте новце….а онда видим овај снимак….:)

Izmenjeno 3 godine pre od strane hercegovac
Mladen

Ide bolje i bolje ubrzava od moje Insignije 1.8 benzin sa 140 konja. Ubjedljivo najljenje auto koje sam u zivozu vozio.

Pomponije

Slažem se, vozio sam Insigniju sa tim motorom, i to dva različita vozila i oba su bila neverovatno troma.

Rikošet

Masivan auto, atmosferski benzinac, maksimalno ugušen zbog euro normi… A u Vectri je sa pet brzina taj 1.8 sa 140 KS išao jako dobro, posebno kada pređe 4.000 obrtaja…

Pera

Kakve veze ima sto mu je 32 godine kakve veze imaju godine sa tim koliko moze da ide to je Mercedes bio auto i ostao auto mislim ana ive generacije mercedesa w123 w124 w190 itd.Ovo je jos dobar auto za voznju i svakodnevno koriscenje ako je u dobrom stanju.

Sasa

Uspeo je tek nizbrdo

dejan

ova mecka je preska jedva 160000 i to pravih.zato tako i ide.