1. Home
  2. Vesti
  3. Škoda Karoq Scout standardno sa pogonom na sve točkove
Škoda Karoq Scout standardno sa pogonom na sve točkove
3

Škoda Karoq Scout standardno sa pogonom na sve točkove

2.01K
3
Podelite sa prijateljima:

Kompaktni krosover iz Češke je dobio grublji izgled uz nekoliko ekskluzivnih detalja.

Pre više od deset godina, Škoda je predstavila prvi model pod imenom Scout, baziran na drugoj generaciji Octavije. U međuvremenu je dobijena prinova u vidu Kodiaq Scouta, da bismo sada dobili i Karoq Scout.

Kao i druga dva modela, odlikuje ga grublji izgled zahvaljujući dodatnim plastičnim zaštitnim  oblogama, ali ono što je još važnije je usvajanje standardnog pogona na sva četiri točka. Kupci će moći da biraju Scout sa 1,5-litarskim TSI turbo benzincem sa 150 konja ili 2,0-litarskim TDI motorom sa 150 i 190 ks. Što se menjača tiče, u ponudi su šestostepeni manuelni i opcioni sedmostepeni s dvostrukom spojnicom. DSG je standardan sa snažnijom dizel jedinicom.

Da bi se jasno razlikovao od ostalih verzija Karoqa, Škoda je Scoutu podarila srebrne akcente da bi dodatno „pojačala“ grubu pojavu. Točkovi su od 18 cola, uz opcione jedinice od 19 cola.

Promene, kada je o spoljašnjosti reč, zaokružuju tonirana zadnja stakla i „Scout“ bedž na prednjem krilu. U kabinskom prostoru, domira crno-smeđa tema, dok sedišta takođe dolaze sa „Scout“ potpisom. Papučice su od nerđajućeg čelika, a tu je i ambijentalno osvetljenje, uz naravno, potpuno digitalan klaster instrumentacije.

Uživo ćemo Škodu Karoq Scout moći da vidimo u Parizu, u oktobru.

 

(2011)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Rajko

Autobest

Mad Max

Genijalci Skodilakijima „nadenu“ imena, baš u skladu sa njihovom bezličnosti. Ja ne mogu da pohvatam njihove modele. Jeti, Karok, kodijak, Skaut…… Ali ovaj „karonja“ je vrh.

Rajko

To je audi tehnologija po ceni dacije