1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes S klase kupe i kabriolet na IAA u Frankfurtu
Mercedes S klase kupe i kabriolet na IAA u Frankfurtu
0

Mercedes S klase kupe i kabriolet na IAA u Frankfurtu

201
0
Podelite sa prijateljima:

Mercedesova perjanica, S klasa, temeljno je osvežena za 2018.  Što se kabriolet i kupe verzija tiče, i one će biti restilizovane, ali u kasnijoj fazi godine, a moći ćemo uživo da ih vidimo na IAA u Frankfurtu.

Šta možemo da očekujemo je prenošenje brojnih detalja sa sedana. To znači da je u igri nova paleta motora, uključujući 4,0-litarski biturbo V8 u S560 i AMG S63 izdanjima. Još uvek nije jano da li će osnovni 3,0-litarski V6 u S450 biti dostupan. S druge strane, sigurno može da se računa na V12 modele – S600 i AMG S65, mada ne mora da znači da će doći  u obe karoserijske varijante.

S klasa za 2018. dobija i modifikacije dizajna, uključujući agresivniji „anfas“ i novi komplet naplataka. Kada je reč o unutrašnjosti vozila, luksuz je podignut na viši nivo, uključujući asistencije poluautonomne vožnje. Kada je u pitanju cenovna politika, lista ne bi trebalo mnogo da odstupa u odnosu na aktuelni cenovnik.

(201)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments