1. Home
  2. Prezentacije
  3. Kineska Honda Integra
Kineska Honda Integra
0

Kineska Honda Integra

115
0
Podelite sa prijateljima:

Honda Integra koja se proizvodi u Kini nije povezana sa superiornijim liftbekom koji se za američko tržište sklapa pod nazivom Acura Integra. To je jednostavno agresivnija verzija Civica, a Integru proizvodi zajednički poduhvat, preduzeće GAC-Honda, dok model Civic u Kini sklapa još jedno zajedničko preduzeće (joint venture) Dongfeng-Honda.

GAC se ističe među ostalim kineskim kompanijama po ljubavi prema različitim skoro sportskim verzijama automobila iz sopstvene kuhinje, ponekad parodirajući duh uličnih trka ranih godina ovog veka. Sada je Honda Integra dobila spektakularnu specijalnu verziju sa jubilarcem nazvanim Anniversary Special Limited Edition.

Karoserija „ograničenog“ novajlije je ukrašena kompletom crvene i crne grafike sa nazivom verzije, dok su kućišta bočnih retrovizora takođe ofarbana u sličnu nijansu. Istovremeno, plastično perje, pa čak i točkovi (zapravo felne) su ostali standardni.

Unutrašnjošću vozila takođe dominira crvena boja. Koristi se za ukrašavanje prednjeg panela i unutrašnje oplate vrata. Tu su se pojavili logotipi specijalnog izdanja i standardni audio sistem Bose sa dvanaest zvučnika. Pored toga, nudi se i set brendiranih dodataka koji se sastoji od putnog kofera, ranca i termosa s logoom modela Honda Integra.

Nažalost, tehnologija ne podržava sportski pravac koji unapred postavlja stil viđen kod eksterijera. Specijalna verzija se nudi sa standardnim jedinicama pogonskih blokova. Dakle, tu su turbobenzinski motor zapremine 1,5 litara sa 182 konjskih snaga a koji je uparen s menjačem tipa CVT ili hibridni e:HEV agregat sa 203 „konjića“. Taj pogonski sklop integriše dvolitarski atmosferski motor i elektromotor, ali bez menjača i sposobnost dopunjavanja iz spoljnih izvora struje. U oba slučaja, pogon je samo na prednjoj osovini.

Honda Integra Anniversary Special Limited Edition je sada dostupna za naručivanje u Kini. Doplata za ovu alternativu je prilično skromna, pa se traži 1.688 kineskih juana (samo 233 američka dolara) u poređenju sa standardnim automobilima. Redovne, obične Integre koštaju od 129.900 do 186.900 juana što je ekvivalent od 17.900 do 25.800 dolara.

AutoRepublika

(115)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments