1. Home
  2. Vesti
  3. Poznata cena u Španiji za novi Suzuki Vitara Strong Hybrid – „puca“ na Yaris Cross
Poznata cena u Španiji za novi Suzuki Vitara Strong Hybrid – „puca“ na Yaris Cross
2

Poznata cena u Španiji za novi Suzuki Vitara Strong Hybrid – „puca“ na Yaris Cross

2.56K
2
Podelite sa prijateljima:

Suzukijev bestseler je podvrgnut „zatezanju bora“. Vitara je dobila izmene u pogledu spoljašnjeg dizajna i, pre svega, tehnološke opreme. To je najprodavaniji model japanskog proizvođača u Evropi i, stoga, svaka promena ili modifikacija kojoj se njegov asortiman podvrgne zaslužuje pažnju. Prenosimo cene za špansko tržište.

Pre samo nekoliko dana Suzuki je tamo zvanično otvorio knjigu narudžbi za novu Vitaru. Prvo su objavljene cene za 48-voltnu blago-hibridnu verziju (MHEV), a posle kratkog čekanja, objavljene su cene potpuno hibridne verzije pod nazivom Strong Hybrid (HEV). Suzuki je strukturirao gamu nove Vitare Strong Hybrid u nivoe opreme S2 i S3.

Mehanika/Oprema/Cena (u evrima) S2 S3
1.5L AGS Strong Hybrid 28.388 30.635
1.5L AGS Strong Hybrid 4×4 31.259 33.594

Ispod haube nema vesti. Novu Vitaru sa tehnologijom Strong Hybrid pokreće samopunjivi hibridni sistem (HEV) sastavljen od 1,5-litarskog četvorocilindričnog benzinskog i električnog motora. Ukupna snaga dostiže 116 KS. Pokreće se preko automatskog menjača AGS-a i dostupan je sa pogonom na prednje točkove i pogonom AllGrip 4×4.

Maksimalna brzina jeste 175 km/h. U najboljem slučaju, ima prosečnu potrošnju goriva od 5 litara na 100 kilometara i emisiju CO2 od 113 g/km prema WLTP-u. Zahvaljujući litijum-jonskoj bateriji, može da cirkuliše u električnom režimu u određenim situacijama i u određenom vremenskom periodu.

AutoRepublika

(2558)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Vitaru je dosta „zgazilo vreme“. I mislim da ova unapredjena motorizacija, prilagodjena trenutnim eko normama, neće mnogo popraviti stvari.
Prošle godine je globalno prodato 75 hiljada Vitara, što je bilo dovoljno za 323. mesto. No, ima i lošijih u tom segmentu. Npr. Hyundai Bayon sa 66.000 i 372. mesto.

Zex

Previše € ali znam sve je naduvano ali secam prije par godina hybrid u punoj opremi 22.000€ u mom delu evrope ali ovo sad je previše, očekujem pad prodaje