1. Home
  2. Vesti
  3. Koliko košta restilizovani Nissan Qashqai?!
Koliko košta restilizovani Nissan Qashqai?!
6

Koliko košta restilizovani Nissan Qashqai?!

5.39K
6
Podelite sa prijateljima:

Restilizovan možda i pre vremena zbog sve moćnije konkurencije, Nissan Qashqai je sada dostupan za naručivanje u Francuskoj sa cenom od 34.700 evra. Krosover se i dalje nudi u mikro-hibridnoj kao i u hibridnoj verziji e-Power.

Nissan je restilizovao Qashqai treće generacije samo tri godine nakon lansiranja. Japanski proizvođač je takođe agresivan u strategiji cena kako bi održao atraktivnost kompaktnog SUV-a prvenstveno u odnosu na Renault Austral, Peugeot 3008 i Hyundai Tucson, ali i na druge.

Uprkos uvođenju nove opreme, cene završnog nivoa Acenta koja sada otvara asortiman ostaju nepromenjene i još uvek kreću od 34.700 evra. Međutim, Qashqai gubi niži nivo opreme Visia koji je koštao 2.500 evra manje. Konfiguracija N-Connecta zahteva 200 evra više nego ranije, verzija Tekna zadržava cene nepromenjene, a varijanta Tekna+ povećava cene za 600 evra.

Dva nova završna nivoa obogaćuju asortiman. N-Design naglašava stil, posebno sa preklopnim panelima u boji karoserije. N-Design+ je na vrhu kataloga sa obiljem dodatne udobnosti.

Na strani motora, ništa se ne menja osim nestanka Mild Hybrid verzije od 158 KS sa pogonom na sve točkove. Proizvodiće se u Sanderlendu (Ujedinjeno Kraljevstvo), a trebalo bi da stigne u salone u junu ove godine.

Cena u evrima Acenta N-Connecta Tekna N-Design Tekna+ N-Design+
Benzinski micro-hybrid
1.3 Mild Hybrid 140 M6 34.700 36.900 39.800 40.200
1.3 Mild Hybrid 158 Xtronic 37.800 40 000 42.900 43.300 46.500 46.500
Benzinski hybrid
1.5 e-Power 190 A 39.600 41.800 44.700 45.100 48.300 48.300

AutoRepublika

(5394)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Zeljko

kod nas je dosta povoljni bio nerestilizovan u odnosu na ove cene. Videcemo sta nas ceka, po trenutnim cenama je bas bio bestbuy. tekna mild hibrid xtronix je 10000e skuplja u francuskoj nego kod nas.

Daredevil

„Čestitam“ Nissan-u, uspeli su da svoj najbolji i najprodavaniji model naprave da izgleda kao Geely i Chery.

BB

Nemoj tako, Chery mi dosta bolje izgleda 😉

MRN

„Međutim, Qashqai gubi niži nivo opreme Visia koji je koštao 2.500 evra manje.“

Pa, osim QQ i X-Traila ( oba u opremi Visia ), ja ne znam koji je model u tim klasama bilo moguće kupiti bez centralnog ekrana ili sa plastičnim volanom ili bez još dosta toga što je danas nekako „podrazumevano“.
Osim ako je želja Nissan-a bila da se u ulaznim varijantama spuste na nivo ulazne Dačije.
Tako da pozdravljam ukidanje paketa Visia za QQ.

Slobodan

Preskup je sa početnom motorizacijom ( 140 ks ) i osnovnim paketom ( acenta ) Renault Austral je sa jačim paketom ( Techno i naprednim inerfaceom sa google asistentom, kao i interaktivnim mapama ) i istom motorizacijom 30000 eura. Slozicete se, itekako povoljniji…..

BB

Imaš auto koji je izmislio klasu, prodaje se kao lud, motor dizel i benzin, cijene umjerene, i onda to sve srušiš, nema dizela, povećaš mu cijenu i prodaju pretvoriš u statističku grešku…

Ne može to svaki menadžer, to mora da je neki specijalac…