1. Home
  2. Zabava
  3. „Siroti“ kralj Čarls iz Bentleya prešao u „sirotinjski“ DS 7
„Siroti“ kralj Čarls iz Bentleya prešao u „sirotinjski“ DS 7
1

„Siroti“ kralj Čarls iz Bentleya prešao u „sirotinjski“ DS 7

232
1
Podelite sa prijateljima:

Kralj Čarls III i kraljica Kamila stigli su u Francusku na tri dana. Prva faza njihove državne posete počela je 20. septembra ponovnim susretom sa Emanuelom i Brižit Makron kod Trijumfalne kapije, nakon čega je usledilo spuštanje Jelisejskim poljima u dva predsednička automobila DS 7.

Predsednički modeli DS 7 su izašli u javnost povodom državne posete kralja Čarlsa III i kraljice Kamile Parizu. Ova dva „terenca“ je Emanuel Makron koristio tokom svoje inauguracije 2017. godine i za svoja putovanja obezbedila a sada su uzeti za vožnju kraljevskog i predsedničkog para sa Trijumfalne kapije ka Trgu Konkord. Parada je počela nešto posle 15 časova. Sa aerodroma je kraljevski par stigao Bentleyem.

Šefovi država prodefilovali su na predsedničkom DS 7 Crossback. Ovaj mastilo plavi SUV je jedinstven. Napravljen je 2017. godine specijalno za inauguraciju Predsednika Republike. Njegova posebnost jeste otvaranje krova.

Čarls i Makron su pozdravljali gomilu sa kosom koja im je razvejana na vetru. Karoserija ima zlatne detalje, dok se unutar kontrolne table nalaze ukrasi od platna i kožna sedišta sa kaiševima za sat.

Što se tiče kraljice Kamile i Brižit Makron, one su zauzele svoja mesta u udobnim nezavisnim sedištima DS 7 Elisee. Ovo je novi SUV francuskog predsedništva. Prvi put se pojavio 14. jula 2022.godine. Hibridni plug-in SUV sa 300 KS i pogonom na sva četiri točka je produžen za 200 mm (međuosovinsko rastojanje od 2,94 m) i blindiran je u cilju optimalne bezbednosti.

Prepoznatljiv je po skrivenim prodirućim svetlima, specifičnim felnama od 20 inča i značkama na karoseriji RF. Još jedan DS 7, strogo standardan, takođe je pratio procesiju kako bi osigurao bezbednost ovog putovanja.

AutoRepublika

(232)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Sišao sa Kamile pa ušao u DS7 😜