1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Mark Zakerberg je na zahtev supruge apsurdno produžio Porsche Cayenne
Mark Zakerberg je na zahtev supruge apsurdno produžio Porsche Cayenne

Mark Zakerberg je na zahtev supruge apsurdno produžio Porsche Cayenne

4.05K
3
Podelite sa prijateljima:

Osnivač Facebooka, Mark Zakerberg, pokazao je produženi SUV Porsche Cayenne. Automobil iz Štutgarta je prilagođen na zahtev njegove supruge, Prisile Čan, koja je želela miniven.

Kada novac nije problem, možete imati gotovo svaki automobil koji možete zamisliti, čak i ako još ne postoji. Zakerbergov „miniven“ je produženi Porsche Cayenne Turbo GT koji je osnivač Facebooka naručio za svoju suprugu.

Prisila Čan je želela miniven, a pošto Porsche ne prodaje jedan, izvršena je posebna modifikacija. U objavi na Instagramu, Zakerberg kaže da je sam dizajnirao ovaj automobil sa električnim kliznim vratima.

Zakerberg je sarađivao sa firmom West Coast Customs na ovom projektu. Cena modifikacije nije poznata. Pored porodičnog automobila, Zakerberg je takođe naručio tjunirani 911 GT3 Touring sa manuelnim menjačem.

Iako zvuči ludo imati Porscheov miniven, takvo vozilo zapravo postoji direktno od proizvođača. Ne govorimo o Porscheu B32 iz osamdesetih, jer je to zapravo bio Volkswagen T3 sa motorom iz 911 Carrere i drugim modifikacijama.

Godine 2018, Porsche je proizveo Vision Renndienst kao jedinstveni miniven, iako samo u smanjenoj verziji. Električni automobil je imao šest sedišta, što bi bilo dovoljno za porodicu Zakerberg, pošto imaju troje dece.

Pogledajte detalje na ovom linku

AutoRepublika

(4054)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Ko nema u gaćama, ima na parkingu.

BB

Ne razumijem zašzje Zukerberg u stvari Zakerberg?

Pa svaka baba u selu zna šta je cukar ili cuker.