1. Home
  2. Prezentacije
  3. Najprodavanija Honda N-Box dobija terensku verziju Joy
Najprodavanija Honda N-Box dobija terensku verziju Joy
3

Najprodavanija Honda N-Box dobija terensku verziju Joy

42
3
Podelite sa prijateljima:

Nova, treća generacija Honde N-Box je lansirana u Japanu prošle jeseni. Model je i dalje bestseler na lokalnom tržištu, iako je prodaja opala.

Tako je, prema rezultatima za period januar-avgust, N-Box prodat u 131.621 primeraka (-10%). Proširenje asortimana ima za cilj da stimuliše potražnju: standardnom kombiju i „mladoj“ verziji Custom pridružila se „off-road“ verzija Joy.

Osnova je bio osnovni N-Box sa okruglim LED farovima postavljenim u pravougaone blokove. Istovremeno, „krosover” je od N-Box Customa dobio providna zadnja svetla.

Sopstvene karakteristike Joya su originalna rešetka hladnjaka i branici sa zaštitnim umecima od crne plastike, plus LED svetla za maglu su postavljena napred. Crni ukrasi su se takođe pojavili na kliznim vratima. Ali nema krovnih šina, dok ih, na primer, ima konkurent Suzuki Spacia Gear.

Unutrašnjost se odlikuje vodoodbojnim kariranim presvlakama od tkanine ekskluzivno za N-Box Joy. Štaviše, ovaj materijal pokriva i zadnju površinu naslona sedišta u drugom redu i pod prtljažnika. Postoji dodatna kutija u tovarnom prostoru. Nasloni zadnjih sedišta se mogu preklopiti, što stvara skoro ravan pod.

Na listi standardne opreme nalazi se i kompleks Honda Sensing, koji uključuje adaptivni tempomat, automatsko kočenje, zadržavanje trake, automatsko prebacivanje farova…

Honda N-Box Joy takođe dolazi sa raznim „dodacima“. To uključuje nalepnice za karoserij, razne kuke i mreže. Postoje čak i veliki platneni listovi koji se mogu pričvrstiti na vrata za podizanje – tada se dobija nešto poput šatora.

Tehnologija je ista za celu porodicu – to je benzinski trocilindrični motor od 660 kubika, koji radi u tandemu sa varijatorom. Atmosferski motor proizvodi 58 KS, a turbo verzija – 64 KS. U ponudi je sa prednjim i pogonom na sve točkove.

Cene za N-Box Joy biće objavljene 26. septembra, a u isto vreme počinje i prodaja.

AutoRepublika

(42)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Eh, da mi je 😀

Bungi

Najslicnije sto postoji kod nas na trzistu polovnjaka je Opel Agila1.2 ali je to ipak veci auto od ove Honde iz klase kei automobila.

MRN

Na poslednje četiri slike, kako je jednostavno, a genijalno sprečeno moguće ispadanje visoko naslaganog prtljaga dok su vrata gepeka otvorena 😊
Mene je taj problem stalno mučio dok sam imao Vitaru mk1.