1. Home
  2. Video
  3. Ilon Mask: „Jeste li stvarno toliko glupi da poverujete da sam Rusima poklonio Cybertruck?!“ (VIDEO)
Ilon Mask: „Jeste li stvarno toliko glupi da poverujete da sam Rusima poklonio Cybertruck?!“ (VIDEO)
0

Ilon Mask: „Jeste li stvarno toliko glupi da poverujete da sam Rusima poklonio Cybertruck?!“ (VIDEO)

103
0
Podelite sa prijateljima:

Ovog vikenda kružile su slike čečenskog lidera Ramzana Kadirova kako pozira pored Tesle Cybertrucka sa mitraljezom u sanduku (ako tako može da se nazove kod Tesle).

Snimci na kojima Kadirov podržava ruski napad na Ukrajinu, naravno, izazvale su mnoge reakcije. To je zato što takođe zahvaljuje Ilonu Masku na poklonu.

– Veoma praktičan auto. Na osnovu svojih odličnih karakteristika, uskoro će biti raspoređen u jedinice koje učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji (tako Rusi nazivaju rusko-ukrajinski rat, primedba urednika), gde će se koristiti u odgovarajućem kontekstu. Siguran sam da će ova „zver“ biti od velike koristi našim borcima, piše Kadirov na Telegramu.

Ovo je izazvalo reakcije Ilona Maska jer su pojedini mediji i pojedinci poveravili Kadirovu. Kao i obično, Mask je reagovao na „tnjiteru„.

– Da li ste ozbiljno toliko retardirani da mislite da sam poklonio Cybertruck ruskom generalu? To je neverovatno. Još jedan primer koliko mediji lažu, piše Ilon Mask u odgovoru na tvit novinara koji je komentarisao informaciju.

Na našim prostorima kruže priče da je Mask Srbin iz Republike Srpske, stoga će neko možda reći da ova priča ima smisla. Naravno, šalimo se malo…

Ko ne želi da ulazi na X, može pogledati video sa platforme YouTube ispod:

AutoRepublika

(103)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments