1. Home
  2. Vesti
  3. Džeremi Klarkson raskida saradnju sa Ričardom Hamondom i Džejmsom Mejem
Džeremi Klarkson raskida saradnju sa Ričardom Hamondom i Džejmsom Mejem
1

Džeremi Klarkson raskida saradnju sa Ričardom Hamondom i Džejmsom Mejem

407
1
Podelite sa prijateljima:

Čini se da je poslovna saradnja Džeremija Klarksona sa Ričardom Hamondom i Džejmsom Mejem zvanično završena. TV zvezda trenutno uživa u najvećem uspehu svoje karijere sa Clarkson’s Farm, serijom koja se emituje na Amazonovoj pretplatničkoj usluzi Prime Video koja dokumentuje njegove pokušaje da vodi farmu od 1.000 jutara (oko 405 ha) koju je kupio 2008. godine.

Od premijere 2021. godine, Klarkson je proširio svoju poslovnu imperiju kupovinom paba u Kotsvoldsu za milion funti.

Ali oni koji se nadaju da je Clarkson’s Farm izazvao privremeni zastoj između novih sezona The Grand Toura, biće razočarani nakon onoga što izgleda da je zatvaranje produkcijske kompanije čiji su suvlasnici Klarkson, Hamond i Mej.

MailOnline izveštava da su voditelji u četvrtak (11. jula) odobrili raspuštanje W Chump and Sons, koji je producirao The Grand Tour, sa vladinom agencijom Companies House.

Kao deo raspuštanja kompanije, trojac je proglasio solventnost i imenovao likvidatora koji će „završiti“ njihov posao.

Čini se da ovaj razvoj događaja potvrđuje nagoveštaje da će predstojeći specijal emisije, koji je snimljen u Zimbabveu, biti poslednji put da će trio raditi zajedno.

Independent je kontaktirao Klarksona, Hamonda i Meja za komentar.

Klarkson i Hamond bili su domaćini prve sezone Top Geara 2002. zajedno sa Džejsonom Daveom, a Mej je zamenio potonjeg u drugoj sezoni. Hemija trija i interakcije na ekranu bili su jedan od razloga što je emisija postigla toliki uspeh, i oni su ostali na BBC-ijevom automobilskom šouu sve dok Klarkson nije otpušten 2015. nakon incidenta iza scene.

Hamond i Mej su dokazali svoju lojalnost Klarksonu tako što su takođe napustili emisiju i zajedno su kreirali The Grand Tour, čija je premijera bila 2016. godine.

U novembru 2023. tvrdilo se da će poslednji specijal, snimljen kao deo pete sezone, biti finale emisije.

„Klarksonova farma“ je od tada postala jedan od najvećih hitova na Prime Videu. Ranije ove godine, TV zvezda je podelila detalje iza kulisa emisije, otkrivajući kako se ideja o slobodnoj ispaši njegovih svinja – retke rase po imenu Sandy and Black – završila katastrofalno.

Klarkson je bio upozoren od zemaljskog agenta Čarlija Irlenda da to neće biti tako jednostavan zadatak kao što je on mislio, rekavši: „Svinjama je potrebna 24-časovna nega“.

To je naučio na teži način kada su mnoga prasad umrla, a neke od njih su majke slučajno zgnječile. U stvari, toliko je prasadi umrlo da su se oni koji su radili u emisiji osećali uznemireno.

AutoRepublika

(407)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

Uvek ću rado gledati njihov serijal Top Gear-a. Vrhunska produkcija, prelepe fotke, pejzaži, muzika. A trojka, oni su jagoda na torti. Blesavi, ludi, šale se na svačiji račun, uvrede ponekog. Ali, sve je to SHOW.
Na žalost, „Show must go on“… neće moži ove noći