1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Predstavljena unutrašnjost Cheryja Tiggoa 8L
Predstavljena unutrašnjost Cheryja Tiggoa 8L
1

Predstavljena unutrašnjost Cheryja Tiggoa 8L

116
1
Podelite sa prijateljima:

Dan ranije, Chery je objavio prve zvanične slike novog krosovera namenjenog domaćem kineskom tržištu. U Kini će se ovaj krosover prodavati pod imenom Tiggo 8L: po svemu sudeći, on će dopuniti već opsežnu porodicu „osmica“. Međutim, izvan Kine, takav krosover može se pojaviti kao sledeća generacija Tiggoa 8. Dakle, sada je proizvođač objavio unutrašnjost modela.

Za dodatne informacije pročitajte jučerašnji tekst.

Unutra, SUV kopira hibridni krosover Chery Fulwin T9 (Fulwin je zasebna elektrifikovana serija kompanije), čiji je najbliži rođak Tiggo 8L. „El“ je dobio sličan prednji panel, skraćeni volan i dvospratni centralni tunel, a kontrola podešavanja sedišta je premeštena na vrata. Pored toga, model je dobio odvojene ekrane za instrument tablu i multimedijalni sistem.

Inače, ranije je Chery, naprotiv, često na svoje krosovere montirao jedan displej, ali sada je takvo rešenje u Kini očigledno prestalo da bude moderno. Prema preliminarnim podacima, Chery Tiggo 8L će biti ponuđen u verziji sa pet ili sedam sedišta.

AutoRepublika

(116)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Kakvih danas sve ima enterijera i kod novih ili restilizovanih modela etabliranih evropskih brendova, ovo je još i odlično. Ako ništa drugo, barem nema dvokraki volan. Bravo Chery.