1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Alpine A110 dobija nove ekskluzivne boje
Alpine A110 dobija nove ekskluzivne boje

Alpine A110 dobija nove ekskluzivne boje

130
5
Podelite sa prijateljima:

Atelier Alpine predstavlja nove boje karoserije i presvlake za Alpine A110 u verzijama S i R Turini. Ovih dvadeset šest novih ekskluzivnih kombinacija biće dostupno u trećem kvartalu ove godine. Neke će biti izložene na marginama naredne trke 24 sata Le Mana.

Odeljenje za personalizaciju marke  nazvano Atelier Alpine, oživljava svoju ponudu ograničenih serija završnih nivoa za A110 najavljujući dvadeset šest novih kombinacija spoljašnjih boja i presvlaka. Proizvođač sportskih modela grupe Renault predstavlja tri za početak. Ove konfiguracije su uvek rezervisane za verzije S i R Turini, koje su na vrhu asortimana.

Kao i Bugatti, Alpine je savladao umetnost korišćenja plave boje. Marka predstavlja novu nijansu, nazvanu Mat Storm plava, na A110 S sa crnim felnama čije crne alkantarne presvlake krase crveni elementi. Ova boja se posebno nalazi na gornjem delu sedišta, ali i na šavovima na instrument tabli i centralnoj konzoli.

Druge dve livreje su predstavljene na A110 R Turini. Jedan ima crvenu boju karoserije Seismic u kontrastu sa sjajnim crnim felnama i vidljivim ugljeničnim vlaknima njegovog aerodinamičkog kompleta. Njegova ugljenična sedišta Sabelt su takođe presvučena u crveno, a „nameštaj“ ima istu završnu obradu od alkantare kao kod plavog A110 S.

Alpine takođe otkriva zelenu boju Matte Acid, ovde povezanu sa dvobojnim felnama (sjajno crni i polirani metal), betonsko siva sedišta i odgovarajući šavovi na alkantari instrument table i centralne konzole.

Alpine će ove nove karakteristike predstaviti javnosti na marginama ovogodišnje trke 24 sata Le Mana, događaja koji će takođe biti domaćin zvanične prezentacije A290 13. juna. Međutim, ovi novi završni nivoi biće dostupni samo za naručivanje od trećeg kvartala za isporuku na kraju godine.

AutoRepublika

(130)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator🇷🇺Z

Manite se ovih gluposti,napravili ste lijep auto i bez ovoga,ali mu fali snage,napravite motor sa 450-500 konja da se ovo vozi onako kako izgleda,da grize,jede asfalt.300 konja je premalo za auto ove klase.

s mile

1100 kg, vredi, prava mala igračka

Renault Terminator🇷🇺Z

Pa igračka,dobro si napisao.Sa jačim motorima to ne bi bila više igračka već ozbiljan stroj koji može da se nosi sa Poršeom i drugim veoma ozbiljnim i brzim automobilima.

BB

Koliko košta A110?

Renault Terminator🇷🇺Z

Gde?