1. Home
  2. Некатегоризовано
  3. Ilon Mask: Tesla Model Y ove godine neće dobiti „osveženje“
Ilon Mask: Tesla Model Y ove godine neće dobiti „osveženje“

Ilon Mask: Tesla Model Y ove godine neće dobiti „osveženje“

48
1
Podelite sa prijateljima:

Još prošle nedelje stigla je informacija da će Tesla na nekoliko dana pauzirati proizvodnju u fabrici izvan Berlina. To je zbog „optimizacije procesa u fabrici“ prema samom proizvođaču automobila. Ali to je podstaklo spekulacije.

Mnogi mediji su brzo objavili da je do zastoja došlo zbog toga što je Tesla lansirao nadograđenu verziju Tesle Modela Y. Ažuriranje nazvano „Juniper“ zbog navodnog radnog naziva projekta. Juniper bi Modelu Y dao istu vrstu fejsliftinga kao i kod Modela 3.

Informacije su se takođe brzo proširile u mnogim Teslinim grupama gde su se diskusije o kupovini vrtele oko toga da li treba čekati na ažurirani Model Y koji „dolazi za nekoliko meseci“. Takve rasprave su možda uticale na prodaju važnog modela, a sada je Ilon Mask odlučio da demantuje glasine preko platforme X.

– Ove godine neće biti „osvežavanja” Modela Y. Treba da istaknem da Tesla kontinuirano unapređuje svoje automobile, pa će čak i šest meseci noviji automobil biti malo bolji, kaže Ilon Mask.

AutoRepublika

(48)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

„Informacije su se takođe brzo proširile u mnogim Teslinim grupama gde su se diskusije o kupovini vrtele oko toga da li treba čekati na ažurirani Model Y koji „dolazi za nekoliko meseci“. Takve rasprave su možda uticale na prodaju važnog modela, a sada je Ilon Mask odlučio da demantuje glasine preko platforme X.“

Možda je trebalo da to ranije demantuje.