1. Home
  2. Sajmovi
  3. Ženeva 2018
  4. Audi E-Tron – nadomak serijske proizvodnje (galerija)
Audi E-Tron – nadomak serijske proizvodnje (galerija)
0

Audi E-Tron – nadomak serijske proizvodnje (galerija)

205
0
Podelite sa prijateljima:

Čelnici Audija veruju u električnu budućnost, te je E-Tron vrlo bitan model za ovu kompaniju.

Pre same premijere, jedan lep marketinški trik – na ulicama Ženeve krstarila je flota E-Tron modela koja je potom stigla direktno sa javnih puteva na Salon automobila.

Ukupno gledajući E-Tron ima nešto agresivniji i sportskiji dizajn od aktuelnih, konvencionalnih SUV modela Audija, mada je o tome isuviše rano suditi, zbog velike kamuflaže, a i zbog toga što predstavljeni automobil i dalje nosi oznaku koncepta.

Audi je potvrdio da će E-Tron imati pogon na sva četiri točka, kao i da će razvijati 430 konjskih snaga. Sprint do „stotke“ će trajati 4,6 sekundi, dok će autonomija po punjenju iznositi oko 500 kilometara. Interesantan je podatak da će E-Tron moći da koristi superpunjače od 150 kW, te Audi tvrdi „E-Tron će za pola sata punjenja biti spreman za duže putovanje“.

Premijera serijskog modela zakazana je za 30. avgust u Briselu, a do tada će evropskim putevima krstariti flota od 250 prototipa modela E-Tron.

(205)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments