1. Home
  2. Video
  3. Premijera Škode Elroq će se održati za nekoliko dana (VIDEO)
Premijera Škode Elroq će se održati za nekoliko dana (VIDEO)
3

Premijera Škode Elroq će se održati za nekoliko dana (VIDEO)

84
3
Podelite sa prijateljima:

Škoda Auto nastavlja da otkriva dugo očekivani, čisto električni model Škoda Elroq, ovog puta kroz kratki video. Pored toga, objavljen je i datum premijere.

Novi video nudi još jedan pogled na važne elemente dizajna čisto električnog modela, što je veoma važno za proizvođača automobila. To je prvi potpuno električni model brenda u segmentu kompaktnih krosovera, koji je najveći po obimu prodaje u Evropi.

U trejleru možemo videti novu Tech-Deck masku za lice, zajedno sa novim prednjim Matrix LED farovima, tu je i primer novog „Škoda“ natpisa na haubi ili detalj zadnjih svetala sa karakterističnim Škodinim svetlosnim potpisom.

Podsetimo, Škoda Elroq će biti prvi automobil dizajniran prema novom dizajnerskom jeziku Modern Solid, koji treba da kombinuje robusnost, funkcionalnost i autentičnost. Elroq bi tada trebalo da bude idealan saputnik kako u urbanom okruženju, gde bi trebalo da impresionira svojim malim radijusom okretanja, tako i za izlete u prirodu.

Proizvođač automobila je objavio i datum premijere, koja će se održati 1. oktobra u 19:30 po centralno-evropskom vremenu u Pragu. Deo događaja biće projekcijska kocka koja se nalazi u centru Praga, gde će publika prvi put moći da vidi automobil izbliza. Snimak događaja će potom biti objavljen na mreži.

AutoRepublika

(84)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Mislim da od silnog uzbuđenja neću ni zaspati do tog 1. oktobra

Matori

Samo ti to treba do potpune sreće.
🙂

MRN

😀