1. Home
  2. Video
  3. Mercedes Citan u razmeri 1:18 može da služi kao i realni model (VIDEO)
Mercedes Citan u razmeri 1:18 može da služi kao i realni model (VIDEO)
2

Mercedes Citan u razmeri 1:18 može da služi kao i realni model (VIDEO)

768
2
Podelite sa prijateljima:

Mnogi modeli u razmeri 1:18 izgledaju neverovatno realistično, s tim da je jedino potencijalno ograničenje sama mašta i veština modelara. Jedna od najboljih u kreiranju ovih scena je osoba koja stoji iza kanala na platformi YouTube pod nazivom Minature Automobiles, koja je upravo objavila video snimak modela Mercedes-Benz Citan koji isporučuje autodelove.

Mercedes-Benz Citan je mali kombi sličan Nissanu NV200 ili Fordu Transit Connect izgrađen na bazi Renaulta Kangoo. Popularna u drugim delovima sveta, ova vozila postižu ravnotežu između svoje male veličine i dovoljno prostora za teret, što ih čini raznovrsnim vozilima za dostavu. Međutim, mali kombiji nikada nisu u potpunosti prihvaćeni u SAD, koje preferiraju kombije kao što su veliki Ram ProMaster (Fiat Ducato) ili Ford Transit pune veličine.

Kao i druga vozila u razmeri 1:18 u video snimcima minijaturnih automobila, Citan je sa zamršenim detaljima i realističan, sve do merača na instrument tabli, ekrana displeja info-zabavnog sistema i prekidača na konzoli. Vešanje pruža pun opseg kretanja, omogućavajući točkovima da se okreću i kreću gore-dole preko kamenitog terena i neasfaltiranih puteva. Jedan zaista lep dodir su zadnja vrata prtljažnika koja se otvaraju za 180 stepeni da bi omogućila pun pristup unutrašnjosti kombija.

Napunjen kutijama motornog ulja i auto-delova, Citan vrši isporuke u prodavnice auto delova u razmeri 1:18, a možda čak i u prodavnici Mercedes-Benzovih automobila u razmeri 1:18. Prodavnice doprinose realističnoj prirodi sa unutrašnjim osvetljenjem i reklamama prodavnica na prozorima i vratima.

U zavisnosti od perspektive, modeli su ili trivijalna potraga za odrasle ili šansa da se udovolji svojoj mašti stvaranjem sopstvenog sveta. Oni pružaju sate zabave za modelare ili za ljude koji vole video snimke ovih sićušnih „autića“, priliku da uživaju i cene veštinu i maštu onih koji ih stvaraju.

Pogledajte i video…

AutoRepublika

(768)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Imađ osjećaj da ke ovaj Mercedes 1:18 skuplji nego moj Berlingo 1:1 😜😂🤣

Renault Terminator

🤣