1. Home
  2. Life
  3. Film
  4. Eminem je originalno trebalo da tumači lik Brajana Okonera
Eminem je originalno trebalo da tumači lik Brajana Okonera
0

Eminem je originalno trebalo da tumači lik Brajana Okonera

344
0
Podelite sa prijateljima:

Voleli ga ili ne, serijal filmova pod nazivom „The Fast & the Furious“, ili kako je na našem jeziku stručno preveden u „Paklene ulice“, je zabeležio veliki komercijalni uspeh. Do sada smo videli devet izdanja, a najavljena su još dva i trebalo bi da se pojave u bioskopima tokom 2023, odnosno 2025. godine. Jedna od glavnih uloga je pripala pokojnom glumcu Polu Vokeru.

On igra lik policajca po imenu Brajan Okoner i iako je imao nekoliko zapaženih uloga i pre ovog serijala, definitivno možemo reći da je proslavio Vokera. Ali, ovaj američki glumac nije bio prvi izbor da mu pripadne takva uloga. Verovali ili ne, ona je ponuđena muzičaru Eminemu, koji je odbio uz obrazloženje da film neće zabeležiti komercijalni uspeh.


Iako je Eminem najpoznatiji po svojim muzičkim ostvarenjima, takođe se proslavio i kao glumac u nekoliko filmova. Jedan od njih je čuveni „8 milja“, nakon čega je interesovanje Holivuda za njim bilo veliko. „8 milja“ se inače pojavio u bioskopima nakon „Paklenih ulica“, ali je Eminem navodno toliko oduševio na audiciji da mu je odmah ponuđeno da igra Okonera.

Nakon što je odbio ponudu, producenti su ulogu ponudili na još nekoliko adresa poznatih glumaca. Jedan od njih je bio Mark Volberg, a drugi Kristijan Bejl. Ni oni nisu bili preterano zainteresovani, najviše iz razloga što nisu očekivali uspeh u bioskopima, pa je pozvan Voker. Njegovo prethodno iskustvo se uglavnom zasnivalo na tinejdžerskim filmovima, ali je bio uveliko prestar za takve uloge, a odlično se uklopio u ulogu Okonera.

Prvi film u serijalu je koštao 38 miliona dolara, a zaradio je 207 miliona „zelembaća“. To je otvorilo vrata i za nastavke, a Voker će glumiti Okonera u šest od prvih sedam delova.


Ovo zapravo nije bio jedini put da Eminem odbija ponudu povezanu sa „Paklenim ulicama“. Nedugo nakon smrti Vokera 2013. godine, ponuđeno mu je da snimi pesmu „See You Again“ („Vidimo se opet“) kao znak priznanja pokojnom glumcu i za sedmi deo serijala. Eminem je radio na nekim drugim muzičkim delima pa nije bio zainteresovan za saradnju, a pesma je na kraju dopala u ruke dueta koji predstavljaju Viz Kalifa i Čarli Put.

I, šta mislite, da li je Universal napravio dobru odluku što je dodelio ulogu Vokeru, ili je pak trebalo više da se potrudi da dobije pozitivan odgovor od Eminema?

AutoRepublika

(344)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments