1. Home
  2. Vesti
  3. Fiat pojednostavljuje opremu svojih modela, u nemačkom stilu
Fiat pojednostavljuje opremu svojih modela, u nemačkom stilu
4

Fiat pojednostavljuje opremu svojih modela, u nemačkom stilu

1.15K
4
Podelite sa prijateljima:

Fiat je sledeći od italijanskih brendova koji će 2023. godine predstaviti važne novine. Torinski brend će pretrpeti značajne promene, ali ne samo dolaskom dva nova modela koja Italijani imaju na dnevnom redu, već i u aktuelnom asortimanu proizvoda.

Stellantis, kao i drugi proizvođači, došli su do zaključka da je katalog opcione opreme preobiman, te da mnoge elemente kupci ne uzimaju u obzir, jer imaju druge preferencije. Ovo je ključni razlog zašto je Fiat odlučio da u potpunosti obnovi opcije konfiguracije, prema pisanju italijanskog medija QNMotori, a to će uticati na Pandu, Tipo, 500X, 500 i 500e.

Još jedna posledica velike krize s mikročipovima, koja je takođe bila odgovorna za spuštanje proizvođača na zemlju. Za sada je ova strategija ograničena na Italiju, ali se očekuje da će se preneti i na druge evropske zemlje u kojima je brend prisutan. Kupci će moći da izaberu samo motor, završni nivo, boju i uključe pakete opreme koji im odgovaraju.

Sa ovim poslovnim modelom, Fiat će ponuditi i racionalnije cene (živi bili pa videli i ovo čudo). Na italijanskom tržištu, ponuda od pet trenutno ponuđenih modela biće artikulisana na osnovu tri nivoa opreme, a biće dopunjena sa tri opciona paketa, „Style“, „Tech“ i „Comfort“. Potonji će biti najkompletniji.

AutoRepublika

(1146)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Guranje opreme ima svoje limite, ovo za ono, ono za ovo, automobili su postali platforme za nošenje različitih gedžeta od kojih brojni skupi i beskorisni.
E sad, da li će restrukturiranje nivoa dovesti do poboljšanja uslova kupovine… Ehhh

Iznogud Časni

Cirkus

moron

Čitao sam o ovome pre par dana na Fiat forumu. I najpre bio u šoku. Pa sam prošetao raznim inostranim konfiguratorima Fiata, nigde nisam našao ništa od ovoga, ali se jesam šokirao cenama.

Onda sam se setio da slično paketiranje već koristi mazda kod aktuelnog modela 3. Jedan nivo opreme uz moguće opcione pakete. I „kraj“.

Zoca

Kad smo kod Fiata,mogao bi na testu da se nadje E Ulisse.