1. Home
  2. Vesti
  3. Dacia Logan prolazi kroz tretman zatezanja bora
Dacia Logan prolazi kroz tretman zatezanja bora
31

Dacia Logan prolazi kroz tretman zatezanja bora

1.10K
31
Podelite sa prijateljima:

Popularna jeftina limuzina pretrpela je veliko ažuriranje. Nova Dacia Logan izlazi na scenu sa obnovljenim dizajnom eksterijera i enterijera. Logan je prilagođen novom Dacijinom vizuelnom identitetu sa svime što to podrazumeva.

Dacia se i dalje oslanja na svoju popularnu jeftinu limuzinu. Logan je prošao kroz ažuriranje koje omogućava da se model uskladi sa trasom koju je postavila kompanija. Logan već poseduje Dacijin novi vizuelni identitet sa svime što to podrazumeva. Proces adaptacije koji utiče i na dizajn eksterijera i na dizajn enterijera.

Dovoljno je da pogledate zvanične slike Dacie da biste otkrili koje su nove karakteristike eksterijera i unutrašnjosti. Kao što gore napisasmo, prilagodila se novom vizuelnom identitetu Dacie. Odnosno, novi logo i korporativni imidž rumunskog proizvođača.

Prednja maska je preuređena. Sada ima moderniju konfiguraciju i na njoj se pojavljuje novi logo brenda koji kombinuje slova D i C. Optičke grupe i njihov svetlosni potpis ostaju, kao i ostatak prednje strane, netaknuti. Pozadi postoji samo jedna značajna promena. A to je da umesto prethodne značke sada nalazimo reč DACIA u novom fontu.

Na stranu eksterijer, ako se zadubimo u unutrašnjost novog Logana, ponovo ćemo shvatiti da su promene minimalne. U centru pažnje je multifunkcionalni volan, u kome se dogodila prethodno opisana modifikacija. Prethodni logo proizvođača je uklonjen da bi se prikazao naziv brenda.

Što se tiče opreme i mehanike, nije bilo promena. Dacia nastavlja da strukturira ponudu u dva nivoa opreme (Expression i Prestige). Dostupan je sa više varijanti jednog benzinskog bloka.

Atmosferski SCe i motor sa turbo tehnologijom TCe benzinski motori sa 67 i 90 konjskih snaga povezani sa ručnim menjačem ili CVT automatskim menjačem. Turbo verzija ima i opciju korišćenja tečnog naftnog gasa pri čemu motor ECO-G razvija 90 „konja“ dok se vozi na benzin, a 100 „ grla“ pri korišćenju čistijeg TNG-a.

AutoRepublika

(1100)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

31 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
YugoFlorida

Bolje je izgledao pre facelifta. Ovaj znak toliko prosto izgleda, da se nekad zapitam da to slučajno neko nije nalepio umesto originalnog znaka.
A što se samog auta tiče, on je odličan. Jedan od retkih pristupačnih modela u današnje vreme. Jedino bi valjalo da prošire gamu motora.

BB

Zatezanje bora i rastezanje cjenovnika 😜

Mile

Dacia Vesta

moron

Korektno izgleda.

Da li će kao i Sandero Stepway biti ponudjen i sa TCe 110 ?

DUDE

Fiat Tipo ipak bolje izgleda, a za istu cenu komsije te ipak nece zafrkavati da si „socijalac“.

BB

Svaka čast

Iznogud Časni

Moje saucese

BB

Ja taman tebi htio da preporočum, taman ti se uklapa u budžet 😉

Nikad pouzdaniji auto ne bi ni imao…

moron

Ne uklapa baš u potpunosti. Ja sada uradih konfiguraciju Logana i pisalo je na kraju

VAŠ LOGAN

personalizovani

16.640 €

Iznogud Časni

pa djes meni, nisam toliko bogat da kupujem jeftino,

moron

Ma, ja samo da stekneš bližu predstavu o cenovnom domašaju pre fejslifta 😊

Iznogud Časni

Ah, skupo je to za mene. Znaš da ja kupujem polovne stvari. 😔

BB

A kad ja nudim polovnu Alfu, gledaš ima li ulja ispod oglasa 🤣😂

Izmenjeno 1 godina pre od strane BB
moron

Da, Jurković svojim primerom pokazuje jasnu veru, dok „ovaj“ … 😃😃😃

Iznogud Časni

Pogle ovog skarta….i svi su takvi, bmw za bagatelu, gran verzija, ovo, ono…
I found this offer at 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲.𝗱𝗲:

BMW 320d Advantage Touring, Navi, SHZ, LED, Facelift
First Registration: 11/2016 Mileage: 90.800 km Fuel: Diesel Power: 140 kW (190 Hp)
Price: €18,999
Zašto je cijena bmw trici tako niska? Ne mogu ga smisliti ocimA, gadi mi se ga voziti…

BB

Evo vidiš, ne vjeruje Alfi sa 45000 km 😜
https://m.mobile.de/auto-inserat/alfa-romeo-alfa-romeo-giulietta-giulietta-1-6-jtdm-tct-120-roma/348223364.html?searchId=7f30fec2-ad48-2c52-836a-86f99c9120c7&ref=srp&type=ad

Može da bira auto kilavo hoće, nije k’o moron i ja da moramo Berlinga tražiti, i opet neće ono što drugima preporučuje…

Izmenjeno 1 godina pre od strane BB
Iznogud Časni

Upada u budžet, al jopet djulijeta po 4x, samo je daleko… I šta kritiziras kad ne znaš u kakvoj sam situaciji. Kad bi znao, donirao bi mi mokku…a ne vako…
Nadji mi nekaj u njemačkoj, nedaleko mene…upiko sam neke civice dizelaš samo dolazi u obzir, čak i i40 u top paketu sam našao, jebiga ima opreme ko brod a za cijenu ove djulijete…

BB

Civic?
Ode ti u NP…

Iznogud Časni

Vidim da se tamo dobro živi, za razliku od SP alias Pariza.

BB

A tamo ti je i raj i dženet zajedno, možeš da jabuku ubereš svojom rukom… https://youtube.com/shorts/z7z0EhgBZPc?feature=share

Ali mnogi zemljaci misle da je raj samo ako voziš Mercedes 😜

J4ZZ3R

Džaba nama jabuke do zemlje kad dođe vlast koja hoće stablo da izveze u Kinu, a od pašnjaka i zemlje da napravi rudnik litijuma

BB

I neko ti brani da zasadiš šta hoćeš?
Dobro neke biljke brane, ali to nije vezano za raj već za pakao…😜

Ili ćemo odmah da trivijalizujemo stvari i optužimo nekog drugog (pa taman bila vlast) za sve naše grijehove? Počnimo svi od sebe, i izgrađujmo bolju sadašnjost a možda i budućnost…🙏

moron

Pametno ovaj čovek zbori. Jako pametno.

J4ZZ3R

Moj ćovek. Bol zbog poraza od Dinama i ispadanja od Viljareala se najbolje leči Civicom 😛

Iznogud Časni

Ih, pa ja sam prije b klade vozio alfu, doduše imao i još par njih pored nje, a klada je upala jer sam je jeftino dobio iako me mercedes prevario za bar 2000€, a trebala je biti prelazni dok djuliji ne padne cijena na 20k…a onda ko grom iz vedra neba…i dodje djavo tj advokat po svoje i evo već 30 k eura troška samo on….i još kraja nema ni na vidiku…tak da

Iznogud Časni

Ti nađeš primjerak koji ima pola miliona spuštenih na 160k i još u Italiji.. djulije nema za pare koje ja imam, a više nemam mehaničara da mi sredi remen, ovdje to košta bar 1000€ a da dajem toliko svake dvije godine, nemam..jebiga, ne kaplje svakom jednako…🤷

Iznogud Časni

Mora bit crvena, komunistička.

J4ZZ3R

Šta se „nakotilo“ ovih teorijskih ljubitelja Dačije, sve je hvale i reklamiraju, a ovamo kupuju nešta drugo. Sonsi nek je tebi sa srećom i da da Bog da budeš zadovoljan, ali za taj novac si u Srbiji mogao da kupiš 4-5 godina staru Mazdu G120 ili Golfa VII. Znam, reći ćete da je Dacia nova i ima garanciju, da ne očekuje vanredne troškove itd, ali će trošak deprecijacije tako jako da te udari da će eventualno nepredviđeni troškovi na Mazdi i Golfu biti poput sladoleda Ali ako je motiv da komšija ne zavidi tj da se Amiši ne pobune onda… Pročitaj više »

moron

Meni lično ovo poslednje deluje danas kao veoma legitiman motiv. I to bez i najmanje šale. Nije nekada loše biti „ispod radara“.

Iznogud Časni

zar tako starom drugu? eeee