1. Home
  2. Video
  3. Stablo palo na mirni BMW Serije 8 pa ga onda munulo još jedared (VIDEO)
Stablo palo na mirni BMW Serije 8 pa ga onda munulo još jedared (VIDEO)
6

Stablo palo na mirni BMW Serije 8 pa ga onda munulo još jedared (VIDEO)

830
6
Podelite sa prijateljima:

Nestvarna priča nam stiže ovih dana iz susedne Rumunije gde je strašna nesreća koja je donela, Bogu hvala samo materijalnu štetu, pogodila vlasnika BMW-a Serije 8 nakon što je vozilo ostalo ozbiljno oštećeno u neskvadašnjem slučaju.

Atraktivan bavarski kupe je bio parkiran u gradu Piteštiju na, činilo se idealnom mestu u ove vrele dane, to jest u hladu, pod krošnjom povećeg drveta. Radnja se zbila prekjuče u ulici Strada Trivale, a prvi odnosno inicijalni deo radnje koji je doveo ka sekiraciji vlasnika automobila pokazuje kako se stablo, bez ikakvih indicija pre toga, obrušava na karoseriju četvorotočkaša.

Deo ironije stiže uz činjenicu da je vozilo bilo parkirano u potpunosti u skladu sa važećim saobraćajnim propisima, a onaj ko je do tog trenutka verovatno zatajio, jeste neko u gradskim, komunalnim službama. Naime, zaposleni u javnoj službi, verovatno Gradskom zelenilu, bi trebalo da je primetio da je drvo u fazi truljenja i da bi ga trebalo poseći kako bi se izbeglo eventualno stradanje ljudi.

Ovde nije bilo ljudskih žrtava, ali priznaćete da je šteta velika na automobilu koji nosi oznake BMW 840d M Sport, a čija cena sama po sebi, lagano prevazilazi stotinak hiljada evra. Mučan prizor stradanja kupea je nastao zahvaljujući aktivnosti kamera za nadzor, instaliranih u komšiluku.

Nedugo nakon pada stabla na automobil, na scenu stižu i nespretni vatrogasci s opremom za gašenje požara i odgovarajućom penom. U pomoć je pozvana i teža mehanizacija, ali avaj…  Bolje da nisu dolazili jer su praktično dokusirili Seriju 8.

Kao što možete videti u priloženom video klipu, stablo se otkačilo s lanca i palo po drugi put na karoseriju, nanoseći još teže povrede, ionako teškom ranjeniku na četiri točka. Uostalom, pogledajte priloženi snimak.

AutoRepublika

(830)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Nije se otkačilo sa lanca nego mu je vjerovatno puklo crijevo od hidraulike i zbog toga se sklopila ruka, drugi uzrok ke kvar na razvodniku hidraulike. Treći razlog je da je bagerista prepoznao ženinog ljubavnika 🤣😂

moron

Na koju od te tri opcije ti tipuješ kao najverovatniju ?
😊

s mile

Tek sad će vlasnik da vidi šta su muke. Dal da štetu plati vlasnik bagera, ili služba za održavanje zelenila. Pa uviđaji, pa suđenje. Ima da se načeka. Jedino ako osiguranje sve isplati, pa oni biju bitku sa državnim sistemom.

Fakat, otkazala hidraulika.

Iznogud Časni

1. I drvetu dopizdio!
2. Zna drvo šta ne valja.
3. Reciklaža.
….nastavite u tom nizu za najbolju dosjetku.

moron

Ubio ga je kao zeca … Tuga.

GopTear

To Alfa oborila drvo 100%.