1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Dacia Duster kao limuzina
Dacia Duster kao limuzina

Dacia Duster kao limuzina

808
3
Podelite sa prijateljima:

Univerzitet za mašinstvo i tehnologiju u Piteštiju, Rumunija, nedavno je organizovao svoj „sajam automobila“ kako bi izložio različite automobilske projekte svojih studenata. Zanimljivo je i to da se u Piteštiju nalazi istorijska fabrika Dačije. Vozila rumunskog brenda, manje-više transformisana, bila su stoga brojna da bi bila predstavljena za ovaj događaj.

Ovo je posebno bila prilika da se ponovo otkrije limuzinska verzija modela Dacia Duster iz 2018. godine i da se sazna više o njoj.

Predmetni Duster je produžen za 1,52 m na nivou međuosovinskog rastojanja koje dostiže 4,19 m, čime je ukupna dužina vozila iznosila 5,84 m. Smeđa boja karoserije je u kontrastu sa poklopcima spoljašnjih retrovizora i dugim svetlosivim daskama za trčanje.

Nazvana „mobilna kancelarija“ od strane svojih kreatora, ova neobična Dacia Duster ima pet sedišta u vozilu, uključujući dva reda po dva sedišta okrenuta jedno prema drugom nazad. Pored dodatnih bočnih prozora, tri staklena otvora na krovu „kupaju“ kabinu svetlošću.

U unutrašnjosti putnici imaju koristi od utičnice za punjenje laptop računara, internet konekcije preko mobilne mreže, velikog ekrana i kamere koja im omogućava da učestvuju u video konferencijama, onoliko opreme koliko ne bismo očekivali da ćemo naći u zvaničnom katalogu „low cost“ SUV-a.

Ovaj izduženi model nije bio jedini modifikovani Duster vidljiv na događaju; uključena su i dva malo prerađena pikapa.

Pogledajte video…

AutoRepublika

(808)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Eh …
😃

BB

Sad će Iznogud da pita: A gdje ke kolac? 😂🤣😂🤣

S mile

Kako se SUV izacija razvija, ovakav konvept ce za par godina krenuti u proizvodnju….