1. Home
  2. Vesti
  3. Prve slike restilizovanog Mercedesa GLA
Prve slike restilizovanog Mercedesa GLA
1

Prve slike restilizovanog Mercedesa GLA

445
1
Podelite sa prijateljima:

Iako je na tržištu samo dve godine, SUV derivat A klase se već priprema za zatezanje bora, zakazano za sledeću godinu. Na osnovu snimaka prototipova, L’argus je pretpostavlja novi izgled budućeg Mercedesa GLA.

Nije imao vremena da poprimi bilo kakve bore tokom svoje prve dve godine na tržištu, ali Mercedes GLA se već priprema za prvo estetsko ažuriranje. Mora se reći da je konkurencija žestoka u segmentu premium kompaktnih SUV vozila, posebno sa obnovljenim BMW-om X1 čije će isporuke početi u septembru. Mercedes stoga sebi daje sredstva da zadrži atraktivnost svog najmanjeg SUV-a.

Kao i obično kod Mercedesa, i uopšteno kod premijum proizvođača, ova restilizacija neće doneti revoluciju. Sudeći po kamufliranim prototipovima koji se trenutno nalaze na putevima, promene bi trebalo da se fokusiraju na prednji deo i da zauzmu stilski jezik koji je uvela nova generacija GLC-a: prerađeni LED potpisi sa mogućim izgledom svetala Digital Light, verzije AMG Line i rešetke koje mogu imati male zvezdice umesto trenutnih klinova.

Mercedes Benz GLC

Pozadi, takođe, možemo zamisliti prefinjena svetla koja izgledaju kao da se susreću u sredini vrata prtljažnika, kao i redizajnirani zadnji branik i/ili difuzor.

Unutra, glavna modifikacija bi trebalo da se odnosi na centralni deo kontrolne table. Izgled MBUX multimedijalnog sistema nije sporan, a njegov veliki ekran osetljiv na dodir zameniće fizičke kontrole. Takođe možemo očekivati integraciju najnovijih pomagala za vožnju i prilagodljivu atmosferu osvetljenja.

Sa tehničke strane, ne treba očekivati stvarne promene. Razvoj bi trebalo da se fokusira na poboljšanje podešavanja šasije i motora, uz možda dolazak mikrohibridizacije od 48 V i rekalibraciju osmostepenog automatskog menjača.

AutoRepublika

(445)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Meni je lepši enterijer i centalna konzola na ovoj levoj fotografiji.