1. Home
  2. Vesti
  3. Četrdeset godina Golfa GTI u Americi
Četrdeset godina Golfa GTI u Americi
1

Četrdeset godina Golfa GTI u Americi

196
1
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen Golf GTI i Golf R za sledeću modelnu godinu dobijaju nekoliko ažuriranja nakon potpunog redizajna za 2022. godinu.

Najveća zamerka u vezi sa porodicom „osmice“ do sada je bila teško korišćenje interfejsa multimedijalnog sistema/kontrole klime, ali još nema reči o popravkama za taj deo automobila. Umesto toga, GTI dodaje nove „performantne LED farove“ i LED svetla za maglu sa aktivnom tehnologijom skretanja. VW takođe obećava manje kozmetičke promene, ali se suzdržava od detalja i fotografija tih promena — imajte na umu da su na slikama aktuelni GTI i R. Treba očekivati više detalja u naredno vreme.

Još značajnije vesti o modelu GTI, koje će doći kasnije uključuju otkrivanje modela za četrdesetu godišnjicu. Nema zvaničnih fotografija ili detalja ovog Anniversary Edition-a, osim što će se nalaziti između osnovnog S i SE u strukturi opreme. Evropa je dobila specijalno izdanje GTI Clubsport 45 za obeležavanje 45 godina modela GTI u Evropi, ali još uvek nije jasno kakav će biti model za obeležavanje 40 godina izvedbe GTI u Americi.

Kao i prošle godine, Autobahn će nastaviti da bude vrhunska oprema u liniji GTI. Nova osnovna cena za S je 31.275 evra. Ako želite automatski menjač, koštaće 32.075 evra.

Što se tiče Golfa R 2023, on je u velikoj meri ostao neizmenjen. Međutim, kao i GTI, VW kaže da će R dobiti manje kozmetičke promene. Jedan značajan dodatak liniji je 20th Anniversary Edition kojim se obeležava 20 godina modela R s druge strane Atlantika. Za sada nema dostupnih detalja ili fotografija za ovaj model.

Osnovna cena za Golf R iz 2023. je sada 45.385 evra. Verzija s automatikom kreće od 46.185 evra.

AutoRepublika

(196)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Kako da iz Golfa „izbace“ taktilne komande „svega i svačega“ kada ih ima i octavia čak i u Ambition opremi.