1. Home
  2. Vesti
  3. Lupeži očerupali 20 hiljada evra s ovog BMW-a
Lupeži očerupali 20 hiljada evra s ovog BMW-a
5

Lupeži očerupali 20 hiljada evra s ovog BMW-a

1.57K
5
Podelite sa prijateljima:

Jedan stanovnik Nemačke je bio baš „prijatno“ iznenađen kada je ujutru pogledao svoj BMW. Šalu na stranu, vlasnik je teško prepoznao svoje vozilo 4. juna ujutru – razbojnici su mu oteli ceo prednji kraj, sve do motora, i celu instrument tablu i volan. Policija još uvek nije rešila slučaj.

Ne samo da su krađe automobila noćna mora za vozače, već i „pljačka“ može automobil pretvoriti u nepomičnu olupinu. Ovaj slučaj se desio u Hildenu u Nemačkoj.

Naišli su na BMW Serije 3 poslednje generacije, koji je njegov vlasnik 3. juna uveče kao i obično parkirao na parkingu, dok je lokalna policija je tek nekoliko dana kasnije objavila informacije o slučaju. Rano ujutru, međutim, automobil je zatekao na gomili delova.

„Najimpresivniji“ je verovatno pogled spreda. Nestala su, ne samo svetla i hauba, što je relativno često, već i prednji branik, krila odnosno blatobrani oko točkova, poprečni nosač, svi hladnjaci i još nekoliko delova iz motornog prostora. Skoro da izgleda kao da je neko ukrao delove potrebne za popravku drugog, prednjeg dela havarisanog automobila, jer su točkovi automobila ostali.

Slično je i u unutrašnjost, gde su bile na sličan način lopovi bili temeljiti u krađi. Sedišta su ostala, ali je cela kontrolna tabla sa svom elektronikom, vazdušnim kanalima, ventilatorima, volanom, pa čak i kontrolnom tablom u centralnom tunelu, uključujući i ručicu menjača, jednostavno nestala.

Policija ukupnu štetu procenjuje na 20 hiljada evra. Verovatno nije totalna, ali u interesu oštećenog, nadamo se da njegovo osiguranje pokriva ovakvu krađu delova. Policija još nema osumnjičenih, pa moli javnost za pomoć; „takav rad“ nije izvodljiv, ni za četvrt sata ni za sat vremena…

AutoRepublika

(1566)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Ovu su naši 100% odradili.Niko u Evropi nije sposoban za ovako nešto i da ostane neotkriven.To mogu samo Srbi.

Laki

Litvanci i Poljaci su za F10 bili glavni onomad.

Renault Terminator

Hm…kada su takve stvari u pitanju,tu bi se bez razmišljanja uvijek kladio na našeg čovijeka,to je brate zicer😁

Laki

Naši su „gospoda“pa to povezu kući da ne prljaju ruke!

Renault Terminator

Ima i toga brate👍…