1. Home
  2. Vesti
  3. McLaren dobio novog izvršnog direktora
McLaren dobio novog izvršnog direktora
0

McLaren dobio novog izvršnog direktora

91
0
Podelite sa prijateljima:

Britanski proizvođač sportskih automobila ima novog šefa. 

U pitanju je Majkl Lejters, nekadašnji rukovodilac Ferrarija. On je u Scuderiji bio na funkciji tehničkog direktora, a u prošlosti je radio i za Porsche.

„Ne bih mogao biti uzbuđeniji zbog toga što se pridružujem McLarenu. Ovaj brend je već prepoznat kao jedan od lidera u svom segmentu. Radujem se prilici da unapredim McLaren u očima njegovih fanova“, rekao je Lejters.

Ostrvski proizvođač je i u doba pandemije korona virusa nastavio sa vrlo dobrim komercijalnim rezultatima. McLaren ima snažan portfolio superautomobila i hiperautomobila, a u budućnosti će glavni izazov naravno biti elektrifikacija.

Pol Volš, predsednik McLarena, poželeo je dobrodošlicu Majklu Lejtersu. „U ime svih zaposlenih u kompaniji, želim da izrazim veliko zadovoljstvo što Majkl preuzima ulogu izvršnog direktora. Njegovo veliko znanje u automobilskoj industriji, uz strast za inženjering i nove tehnologije omogući će nam vrlo uzbudljiv drugi deo tekuće decenije“, rekao je Volš.

McLaren inače upošljava više od 3.000 radnika, od kojih je većina u sedištu te kompanije, gde se inače i ručno vrši proizvodnja automobila ovog slavnog brenda.

AutoRepublika 

(91)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments