1. Home
  2. Vesti
  3. Podseća li vas na nekoga ovaj Hyundai Ioniq 5?! (GALERIJA)
Podseća li vas na nekoga ovaj Hyundai Ioniq 5?! (GALERIJA)
4

Podseća li vas na nekoga ovaj Hyundai Ioniq 5?! (GALERIJA)

310
4
Podelite sa prijateljima:

Još od trenutka kada se korejski električni SUV pojavio na tržištu bilo je onih koji su ukazivali na sličnost sa jednim slavnim modelom iz istorije. 

Naravno, u pitanju je legenda Lancije – Delta sa kojom je ova marka uspela da se dočepa velikog broja pobeda u WRC šampionatu. Šta više, do dana današnjeg nijedan drugi brend nije uspeo da nadmaši Lanciju po pitanju broja osvojenih WRC šampionata – Italijani se i dalje ponose sa svojih 11 titula!

Jedan čovek rešio da je evocira uspomene na slavnu Deltu uz korišćenje kombinacije boja i nalepnica koji je ovaj model nekada koristio. Prepoznatljivi Martini&Rossi sponzor se danas retko može videti u automobilskom sportu, ali bar može na ovom Hyundaiju.

U galeriji ispod pogledajte kako izgleda Ioniq 5 koji se ugledao na Lancijinu Deltu.

AutoRepublika 

(310)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
igi

Sjajno, kad već neće/ne umeju Italijani, onda bar neko.

Matija

Slicnost sa Lanciom Delta? Pa naravno! Ima cetiri okrugla tocka! Slicnih nebuloznih tvrdnji raznih auto-amatera ima svuda, uglavnom su nacionalisticki obojeni. Svabe, na primer, u svakom novom autu vide neku kopiju nemackih modela. Posto su amateri pa ne znaju koji model je kada dosao na trziste u komentarima raznih auto-blogova mogu da se nadju i ovakvi biseri, koje mogu samo opisno da predstavim:

„Neki strani model iz 2005 godine dozvolio je sebi drskost da lici na Golfa iz 2018 godine!“

Zoca

Jedni kazu Delta,drugi Delorean…Na sve lici ovo vozilo..😄

Roberto

Lancia je skroz potonula i ne lici na nista. Steta…..