1. Home
  2. Vesti
  3. Hertz kupuje 65.000 električnih automobila od Polestara
Hertz kupuje 65.000 električnih automobila od Polestara
3

Hertz kupuje 65.000 električnih automobila od Polestara

297
3
Podelite sa prijateljima:

Megalomanska narudžbina za švedskog proizvođača!

Hertz i Polestar su i zvanično obelodanili partnerstvo koje će trajati narednih pet godina. Potpisani ugovor predviđa nabavku od čak 65.000 električnih automobila koje Hertz planira da koristi za iznajmljivanje kao i car-sharing programe.

Prvi model koji će stići u flotu ove kompanije biće Polestar 2, dok će se primerci drugih vozila pridružiti nešto kasnije – kada stignu na tržište. Inače, Polestar 2 će u Hertzovom voznom parku biti dostupan vrlo uskoro u Evropi, dok će u Severnoj Americi moći da se rentira krajem tekuće godine.

Hertz ima velike ambicije po pitanje flotile električnih vozila. Žele da postanu rent-a-car kompanija sa najbrojnijim EV voznim parkom u Severnoj Americi, a imaju nameru da postanu i jedan od lidera na svetskom nivou.

Interesantno je da je Hertz pre samo dve godine bio u bankrotu, a sada najavljuje ogromne promene i skupocenu narudžbinu 65.000 električnih četvorotočkaša…

AutoRepublika 

(297)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Boga mi, „zlatan kupac“

Iznogud Časni

Sad da alfa ima Dilde….skočila bi joj prodaja za 400% samo od ovog kupca….

Laki

Možeš misliti kakvi „talovi“su u igri ??