1. Home
  2. Vesti
  3. Poznate cene za Nissanovu Ariyu u Francuskoj
Poznate cene za Nissanovu Ariyu u Francuskoj
0

Poznate cene za Nissanovu Ariyu u Francuskoj

864
0
Podelite sa prijateljima:

Naravno da se podrazumeva da je reč o još jednom izuzetno skupom električnom automobilu. 

Početna cena za Ariyu u Francuskoj iznosi visokih 46.400 evra. To je uvodna varijanta koja koristi jedan elektromotor snage 218 ks, kao i bateriju od 63 kWh koja ovom SUV-u pruža domet od 403 km.

Dostupna su dva trima, s tim da osnovni nosi naziv Advance, dok je sledeći paket opreme nazvan Evolve. Advance donosi točkove od 19 cola, AEB (naravno), digitalnu instrumentalnu tablu od 12,3 inča, indukcioni punjač za mobilne telefone, elektropodesiva prednja sedišta sa grejačima, ProPilot sistem za poluautonomnu vožnju, kao i toplotnu pumpu.

S druge strane, Evolve se nadovezuje i donosi još panoramski krov, digitalni centralni retrovizor, HUD, sistem za samostalno parkiranje, Bose audio sistem itd… U ponudi su još dva snažnija oblika motorizacije. Ariya se može dobiti i sa jednim elektromotorom od 242 ks, koji u paru sa baterijom od 87 kWh daje i najveći rejon kretanja Nissanovom električnom SUV-u od 520 km.

Japanska marka je kao krunu ostavila varijantu sa 4×4 pogonom i dva elektromotora. Ovde je vozaču na raspolaganju 306 ks, uz domet od 493 km. Nissan Ariya je zbog visoke cene u Francuskoj ograničena na malu subvenciju od 2.000 evra i japanska marka je već počela da prima narudžbine, sa tim da će prvi primerci biti isporučeni tokom leta.

Cene u Francuskoj:

Varijanta Advance Evolution
Ariya 218 ks, 63 kWh 46.400 evra
Ariya 242 ks, 87 kWh 57.400 evra
Ariya 4×4, 87 kWh 60.400 evra

AutoRepublika 

(864)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments