1. Home
  2. Vesti
  3. Ford Kuga – u Francuskoj dostupan samo hibrid
Ford Kuga – u Francuskoj dostupan samo hibrid
7

Ford Kuga – u Francuskoj dostupan samo hibrid

174
7
Podelite sa prijateljima:

Ford značajno menja izgled game motora za Kugu u Evropi. 

Posle nedavne vesti da je „plavi oval“ ukinuo dizel agregate kod ovog SUV-a za britansko tržište, stižu slične novosti i iz Francuske. Naime, kod Gala će pomenuti model od sada biti dostupan isključivo kao hibrid. Dakle, sa klasičnim hibridnim pogonskim sklopom i u plug-in varijanti.

Iz Forda navode i da je klasični hibrid sada kompatibilan sa vrlo popularnim E85 gorivom u Francuskoj, koje u ovom trenutku ima cenu od oko 70 centi po litru. Suštinski, mnogo je jeftinije od benzina i dizela.

Američka marka ističe i da hibridi suštini čine osnovicu prodaje Kuge u Francuskoj. Tako je u prvih šest meseci plug-in hibridna verzija imala učešće u prodaji od 37%.

Cene revidiranog portfolija Fordove Kuge u Francuskoj:

Motorizacija Titanium ST-Line ST-Line Business ST-Line X Vignale
Single hybrid Flexifuel 190 38.150 € 40.150 € 41.560 € 42.550 € 45.150 €
Single hybrid 190 4×4 39.950 € 41.850 € 43.260 € 44.250 € 46.850 €
Plug-in hybrid 225 40.850 € 42.850 € 44.260 € 45.250 € 47.850 €

AutoRepublika 

(174)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

7 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Meni ovo deluje kao veoma razumne cene (za FR) za jedan klasičan i plug-in hibrid.

Vladimir

U Srbiji su cak i vece 🤔

moron

Kupci u Srbiji su ipak veće ovce 🙂

Iznogud Časni

Vole Francuzi vatrene automobile.

Iznogud Časni

Nego, Vice mi drug, dottore, idem ja u Spaniju, prekrasne ceste, rekoh znam-vozio tuda drug Šeki, pa nam pisao ljetopise. Ama, ozbiljno ti velim. Ja, ja, dobro, sta mi os rec? Kaze, popusim kaznu!! Ma ko bi reko, zločesta picija! Ne zajebaji me, dottore. A znas li zašto sam popio kaznu!? A-a Jer sam vozio u zimskoj jakni! E!? Jer sam vozio u zimskoj jakni, sta ti nije jasno!? Sta će ti ona u Spaniji?! A jebga. Kažu mi da pajkani, da bih gore prošao da sam imao još rukavice i šal…. Nisam upamtio kolika je kazna bila, čini mi… Pročitaj više »

S mile

Sad na autoputu, pretekosmo BMW, vozi stariji tip, jakna i kapa. Rekoh dal se zaboravio, ipak, autoput, duža vožnja. Il mu ne radi grejanje 😎

Iznogud Časni

Sprema se Cova da vozi dildu pa trenira, nema klime, nema grijanja, nema ništa…sve za domet od 100km.