1. Home
  2. Vesti
  3. Autobest – Dacia Spring je model sa najboljim odnosom dobijeno/plaćeno u Evropi
Autobest – Dacia Spring je model sa najboljim odnosom dobijeno/plaćeno u Evropi
2

Autobest – Dacia Spring je model sa najboljim odnosom dobijeno/plaćeno u Evropi

282
2
Podelite sa prijateljima:

Rumunski niskobudžetni električni krosover okitio se još jednim priznanjem. 

Spring je dobio nagradu „Autobest“ za 2022. godinu u Evropi za najbolji odnos dobijeno/plaćeno. Žiri koji čine 32 novinara iz isto toliko zemalja dodelio je titulu Dacijinom električnom modelu, vrednujući pre svega njegovu vrlo priuštivu cenu. Ujedno, ovo je i prvi put da je neki električni automobil dobio ovu nagradu, što definitivno označava početak nove ere u evropskom automobilizmu.

Dacijin Spring se već pokazao kao veliki uspeh. Prema poslednjim podacima, rumunska marka primila je oko 43.000 narudžbina za ovaj baterijski krosover iz A segmenta. Uz to, mesečno ostvaruju oko 5.000 porudžbenica, a te brojke trebalo bi da budu još veće ukoliko se Spring probije na britansko tržište gde ga trenutno nema.

Dacijin električni mališan već je bio na skeneru AutoRepublike, odnosno našeg kolege Perice Rajkovića. Njegove utiske o ovom vozilu možete pročitati na sledećem linku. 

AutoRepublika 

 

(282)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
YugoFlorida

Morao je da bude dildo. 😥

moron

Šokantno mi je da je jedan EV dobio nagradu „za najbolji odnos dobijeno/plaćeno.“ Neko je tu gadno isključio mozak.
A da li je tu nagradu dobila strujna dačija, Tesla ili Porsche, baš mi ravno do mora.