1. Home
  2. Vesti
  3. BMW i Audi zainteresovani da pazare McLaren Automotive
BMW i Audi zainteresovani da pazare McLaren Automotive
0

BMW i Audi zainteresovani da pazare McLaren Automotive

288
0
Podelite sa prijateljima:

Nemačka poslovna publikacija čiji je primarni predmet interesovanja ono što se zbiva u automobilskoj industriji Automobilwoche je u ranijem delu današnjeg dana prenela da su Volkswagenova premijum marka Audi, kao i BMW zaintesovani da kupe kapital britanskog preduzeća koje proizvodi luksuzne sportske automobile McLaren Automotive. Germanski list nije obelodanio izvor informacije,

U izveštaju se navodi da će prvi, inicijalni razgovori rukovodstva kompanije BMW i bahreinskog investicionog fonda Mumtalakat, koji inače drži u svom portfoliju oko 42% akcija McLarena, biti održani početkom narednog meseca.

U izveštaju se još navodi i da je Audi zainteresovan za preuzimanje divizije ostrvske firme koja se nadmeće u šampionatu Formule 1, što je u liniji sa informacijama koje smo prenosili, a prema kojima prstenasta marka razmatra eventualni povratak u najbrži cirkus na svetu.

Novinari pomenute redakcije nisu uspeli da za komentar umilostive nadležne u kompanijama BMW i Audi. Možda zato što je danas nedelja…

AutoRepublika

(288)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments