1. Home
  2. Vesti
  3. Da li će i kada „poRimčenje“ uvesti Bugatti među električne marke?
Da li će i kada „poRimčenje“ uvesti Bugatti među električne marke?
0

Da li će i kada „poRimčenje“ uvesti Bugatti među električne marke?

116
0
Podelite sa prijateljima:

Budućnost francuskog proizvođača hiperautomobila je i dalje pod znakom pitanja.

Neće se Bugatti ugasiti, ali ostaje misterija kako će izgledati gama ovog brenda u narednim godinama. Nedavno je i zvanično Bugatti ušao u savezništvo sa hrvatskim Rimcem, a za izvršnog direktora novonastale kompanije postavljen je Mate Rimac.

Rimac je potvrdio da ove marke nastavljaju da funkcionišu kao zasebni entiteti, s tim da će morati postojati visok nivo sinergije među njima. Dakle, saradnje će biti, ali u kojim sferama i šta to znači?

To je ono što još uvek nije poznato. Bugattijevo odeljenje za štampu, na upite inostranih automobilskih novinara o budućim električnim vozilima, odgovorilo je da je još uvek rano govoriti na tu temu. “Ne možemo dati precizan odgovor o tome da li ćemo postati EV marka”, stoji u zvaničnoj replici Francuza.

Podsetimo, Bugatti se u ovom trenutku oslanja na Chiron, i njegove derivative. No, u tome i jeste problem, jer su Francuzi nedavno saopštili da je preostalo da se proizvede još samo pedeset primeraka Chirona, kao i da su prestali da primaju narudžbine za taj model.

Ukoliko je verovati izveštajima koji stižu iz Nemačke, Bugatti će biti elektrifikovan, ali će se najpre posvetiti usavršavanju hibridne tehnologije, a tek kasnije potpuno električnih automobila.

Pred alzaškim proizvođačem su velike promene, to je sigurno.

AutoRepublika 

(116)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments